Bear Grylls a legfelelőtlenebb celebszülő?

kisfiú szülő szikla túlélősztár Bear Grylls gyakorlatozás felelőtlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RNLI (Királyi Nemzeti Mentőcsónak Intézet) felelőtlenséggel vádolja a britek kedvenc túlélősztárját, aki gyakorlatozás során a Half Tide Rocks sziklákon hagyta 10 éves kisfiát.

Bear Grylls, aki az RNLI nagykövete, kisfiát is bele akarta vonni abba a gyakorlatozásba, amelyet a brit mentőosztagnak tartott. A brit túlélősztár, aki korábban elárulta, milyen furcsa módon kérte meg felesége kezét, Twitteren tette közzé azt a fotót, amelyen 10 éves kisfia, Jesse látható az abersochi Half Tide Rocks sziklákon hagyva.

Bear Grylls fia, Jesse a Half Tide Rocksnál Forrás: Twitter/Bear Grylls

"Jesse és az RNLI gyakorlata, hogy kimentsék őt a sziklákról" - írta a fotóhoz. Az RNLI szóvivője elmondta: Grylls a hét folyamán megkereste őket egy közös gyakorlatozás miatt, arról azonban nem volt szó, hogy ehhez 10 éves fia is csatlakozik. "A csapat azt mondta, fogalmuk sem volt róla, hogy Grylls fia lesz ott a sziklákon, mivel nagyon veszélyes. Én biztos, hogy nem hagytam volna ott a fiam" - mondta el a mentőosztag menedzsere, Gareth Hughes a Daily Postnak.

Hozzátette: reméli, senki nem akarja utánozni Gryllst, és bár szerencsére senkinek sem esett bántódása, reméli, az embereket ez nem arra fogja ösztönözni, hogy Gryllshez hasonlóan cselekedjenek.

Megható fotók! Először vették kézbe örökbefogadotott babájukat a szülőkhttp://www.life.hu/csalad/20150731-eloszor-vettek-kezbe-orokbefogadotott-babajukat-a-szulok.htmlA floridai Olson család akkor határozta el, hogy örökbefogadnak, amikor kiderült, Sarah Olson többet nem eshet teherbe.CsaládOrigoFelelőtlen szülőnek tartják Johnny Deppethttp://www.life.hu/csalad/20150717-johnny-depp-szineszt-felelotlennek-tartjak-lanya-lily-rose-depp-chanel-kampanya-miatt.htmlA világsztár 16 éves lánya lett a Chanel új arca. Szakértők szerint ennyi idősen a gyerekek nem bírnak megbirkózni az effajta rájuk nehezedő terhekkel.Család--Rettegés a szüléstől – Segítségünkkel te is félelem nélkül érkezhetsz a szülőszobára http://www.life.hu/csalad/20150727-retteges-a-szulestol-most-mindent-megtudhatsz-hogy-felelem-nelkul-erkezz-a-szuloszobara.htmlFájdalom, komplikációk, műtét – ezek a kismamák legnagyobb félelmei, amik miatt tartanak a szüléstől. A Life.hu-n most megtudhatod, mi vár rád.CsaládThinkstockMicsoda felelőtlen szülők - Másfél hónapos gyereket hagytak egy felforrósodott autóban Óbudánhttp://www.life.hu/csalad/20150706-masfel-honapos-gyereket-hagytak-egy-felforrosodott-autoban-obudan.htmlA szülők és nagyobbik gyerekük egy óbudai bevásárlóközpontban vásároltak, a kisebbik gyereket pedig a kocsiban hagyták. Család--Íme a sztárvilág legtökéletesebb kisbabája: Vajon kik a híres szülők?http://www.life.hu/csalad/20150718-alec-es-hilaria-baldwin-kisfia-rafael-csodaszep-kisbaba.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Alec Baldwin kedvese, Hilaria életet adott második gyermekének, Rafaelnek. A baba pedig csodálatosan szép.Család--Gyerekszülés 40 felett – áldás vagy felelőtlenség?http://www.life.hu/csalad/20140408-gyerekszules-40-eves-kor-felett-aldas-vagy-felelotlenseg-egyre-tobb-no-szul-keson-utanajartunk.htmlEgyre több nő dönt úgy, hogy 40 éves kora körül vagy akár afelett vállal gyermeket. Sokan csupán a terhesség és a szülés körüli kockázatoktól tartanak és bele sem gondolnak abba, mi lesz a gyerekükkel akkor, amikor az még a szárnyait bontogatja, miközben ők már a hallókészülékeiket tisztogatják majd.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.