Fenekébe rejtett gyűrűvel kérte meg felesége kezét Bear Grylls

óceán hullám eljegyzés feleség meztelen lánykérés gyűrű fenék fürdőzés Atlanti-óceán gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki eddig nem tudta, ki az a Bear Grylls, mostantól tutira megjegyezte a nevét: a britek kedvenc túlélősztárja egy műsorban beszélt a nem mindennapi lánykérésről.

Az Egyesült Királyság kalandorműsorának vezetője, Bear Grylls a BBC-vel osztotta meg, hogyan történt az a bizonyos eljegyzése Sarah Knighttal, akivel 14 éve élnek együtt boldog házasságban.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A túlélés törvényei műsorvezetője elmondása szerint épp az óceánban fürdött meztelenül barátnőjével, amikor egyszer csak előkapta a gyűrűt – egyenesen a fenekéből. Hogy ez pontosan mit takar, abba inkább nem mennénk bele, lényeg a lényeg, hogy egy hatalmas hullám meghiúsította a sztár terveit. A gyémánt kiesett a kezéből és állítólag a hínárok között végezte a parton. A baki ellenére Sarah igent mondott és azóta is Bearrel van.

Lánykérés másképp

Reméljük, hogy az eljegyzésre készülő férfiaink nem akarnak ötletet meríteni Bear Grylls sztorijávól. Helyette inkább ajánlanánk a DailyMail felmérése által készített cikkünket ITT, amelyben a legtökéletesebb lánykérés témáját jártuk körül. ITT pedig azt tárgyaltuk ki, mennyivel jobb vagy rosszabb, ha épp karácsonykor teszik fel szívük választottjának a nagy kérdést.
Vajna Timi: "Szerencsére nem a jegygyűrűmből vették ki a gyémántot a koronához!"http://www.life.hu/bulvar/20140909-vajna-timi-altal-szervezett-miss-universe-hungary-verseny-koronajahoz-nem-a-jegggyurujebol-van-a.htmlBemutatták, sőt a sajtó képviselői fel is próbálhatták azt a több millió forint értékű koronát, ami a Miss Universe Hungary szépségverseny győztesének a fejére kerül.TV + Bulvár--Hargitai Bea ujján többmillió forintos eljegyzési gyűrű csilloghttp://www.life.hu/bulvar/20140813-hargitai-bea-ujjan-tobb-millio-forintos-tiffany-eljegyzesi-gyuru-csillog.htmlMint ahogy korábban a Life.hu-már beszámolt róla, Amerikában, Los Angelesben jegyezte el Beát kedvese, David Stogel, a TV2 egykori ügyvezető igazgatója. Az esküvőt ősszel Görögországban tartják szűk baráti társaságban: összesen nyolcan lesznek jelen, amikor örök hűséget fogad egymásnak a pár.TV + BulvárOrigoA világ legromantikusabb lánykérése - videóhttp://www.life.hu/intim/20140526-a-vilag-legromantikusabb-lanykerese-4-even-at-tervezte.html4 éven át tervezte a lánykérést Jack Hyer, aki műve elkészülte után végre feltehette a kiszemelt hölgynek a kérdést. Íme.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.