Aki eddig nem tudta, ki az a Bear Grylls, mostantól tutira megjegyezte a nevét: a britek kedvenc túlélősztárja egy műsorban beszélt a nem mindennapi lánykérésről.

Az Egyesült Királyság kalandorműsorának vezetője, Bear Grylls a BBC-vel osztotta meg, hogyan történt az a bizonyos eljegyzése Sarah Knighttal, akivel 14 éve élnek együtt boldog házasságban.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A túlélés törvényei műsorvezetője elmondása szerint épp az óceánban fürdött meztelenül barátnőjével, amikor egyszer csak előkapta a gyűrűt – egyenesen a fenekéből. Hogy ez pontosan mit takar, abba inkább nem mennénk bele, lényeg a lényeg, hogy egy hatalmas hullám meghiúsította a sztár terveit. A gyémánt kiesett a kezéből és állítólag a hínárok között végezte a parton. A baki ellenére Sarah igent mondott és azóta is Bearrel van.

Lánykérés másképp
Reméljük, hogy az eljegyzésre készülő férfiaink nem akarnak ötletet meríteni Bear Grylls sztorijávól. Helyette inkább ajánlanánk a DailyMail felmérése által készített cikkünket ITT, amelyben a legtökéletesebb lánykérés témáját jártuk körül. ITT pedig azt tárgyaltuk ki, mennyivel jobb vagy rosszabb, ha épp karácsonykor teszik fel szívük választottjának a nagy kérdést.