Öt jellegzetes fesztiválarc, akik a bulikban borzolják a kedélyeket

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sziget Fesztivál jellegzetesség rocker sár extrém plasztikcica Sziget2015 őrültség arc hippi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeszedtük azokat a jellegzetes alaptípusokat, akik nem hiányozhatnak a Sziget Fesztiválról,  és megjelenésükkel egészen biztosan magukra vonzák a tekinteteket.

Fura fazonok, extrém arcok, hatalmas mellű plasztik babák. Számtalan figurával találkozhatsz majd az év legnagyobb és leghosszabb bulijában, akik megjelenésekor felkapod a fejed, esetleg még közös szelfit is készítesz velük, annyira viccesek. Összeszedtük neked, kikre vadássz, ha különleges fesztiválozós fényképpel szeretnéd megörvendeztetni barátaidat. Íme, a legjellegzetesebb arcok listája:

1. Sáremberek: Velük általában akkor találkozhatsz, ha egy hatalmas vihar, égszakadás és eső zúdul a fesztiválra. Ilyenkor a nagy pocsolyák megihletik a fesztiválozó fiatalokat, akik állati ösztöneikre hallgatva belehemperegnek a sárba, sőt a vagányabbak sárbirkózásban élik ki felesleges energiájukat. Utána pedig talpig mocskosan buliznak, felhívva ezzel magukra a figyelmet.

Forrás: AFP

2. Hippi: A fesztiválok elmaradhatatlan figurái a hippi arcok, akik Jim Morrison után szabadon, kicsit kótyagos fejjel kóvályognak a Szigeten, keresve az agykábító lehetőségeket. Jó formák ők, hiszen ha valakikkel, velük nagyot lehet bulizni és életmegváltó gondolatokat megosztani.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

3. Plasztik nő: Bár a Soundon többet találsz belőlük, mint a Szigeten, azért itt is előkerülnek a cicababák, akik tetemes kebleikkel és felpumpált szájukkal kitűnnek a hölgyek közül.

Fotó: Rockstar Photographers/Csudai Sándor

4. Őrült arcok: Zöld haj, fura jelmezek, extrém ruhák, dilis napszemüvegek. Ezek a kellékek szinte azonnal felhívják viselőjükre a figyelmet és te sem tudsz mellettük elmenni úgy, hogy ne bámuld meg őket. A közös fotó pedig szinte elmaradhatatlan.

Fotó: Rockstar Photographers/Csudai Sándor

5. Durva rocker: A Sziget Fesztiválon a rockerek is megtalálják a számításukat, ezért ők is szép számmal képviseltetik magukat a koncerteken. Fekete szögecses ruhák, fekete körmök, jellegzetes ékszerek, ezen kellékek segítségével őket is biztosan beazonosíthatod.

Fotó: Rockstar Photgraphers/Mudra Laszló

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.