Schobert Norbi cukiskodással kezdte a napot

cukiság kutya Rubint Réka puszi Schobert Norbert ölelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Schobert család új kedvenccel bővül, a fitneszguru pedig tőle kapta a mai nap első cuppanós illetve nyálas pusziját.

Schobert Nobiékhoz egy újabb négylábú érkezett. Réka már pár nappal ezelőtt megmutatta őt a nagyvilágnak. Most pedig Norbi posztolt közös képet a kutyussal, aki elrabolta a szívét. Szupercuki, nem igaz?

Forrás: Faceboook/Norbi Update
Közösségi oldalak, amelyeket mindenképpen csekkolj le nyaralás előtthttp://www.life.hu/csalad/20150810--infozd-le-elore-uti-celod-mutatunk-par-hasznos-oldalt-ahol-ezt-megteheted.htmlNyaralni készülsz? Tájékozódj! Egyre több szállásadó elérhető a közösségi média változatos felületein, érdemes hát utazásod előtt végigböngészni a korábbi látogatók értékeléseit, nehogy a szállásra érkezésedkor valamilyen kellemetlen meglepetéssel kelljen szembesülnöd. Mutatjuk, melyek azok az oldalak, amelyeket mindenképpen érdemes használnod. CsaládThinkstockNincs lazább nyaraló házaspár Katalinnál is Vilmosnálhttp://www.life.hu/csalad/20150812-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-nagyon-lazak-es-kozvetlenek-voltak-nyaralasuk-alatt.htmlA híres Beverly Hills-i ékszerész, Martin Katz 2008-ban találkozott a hercegi párral a meseszép Mustique szigetén, ahol volt szerencséje közelebbről is megismerni őket.Család--Hoppá! Ördög Nóri házivideót készített http://www.life.hu/csalad/20150811-ordog-nori-cuki-videot-keszitett-a-gyermekeirol-ahogy-rosszalkodnak-csomagolas-kozben.htmlA műsorvezető egy videóban örökítette meg azt a lehetetlennek látszó feladatot, amikor gyermekeivel kell csomagolnia.Család--Vitalavinát indított az interneten az édesanya, aki barátnője fiát szoptatjahttp://www.life.hu/csalad/20150811-egy-edesanya-a-fiat-es-egy-baratja-gyereket-szoptatos-fenykepet-posztolt-facebookon.htmlJessica Anne Colletti egy blogon osztotta meg azt a fényképet amelyen egyszerre táplálja 16 hónapos kisfiát és egy ismerőse másfél éves gyermekét. CsaládOrigoGratulálunk! Édesapa lesz az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150811-d-toth-andras-az-rtl-klub-hiradosa-apai-oromok-ele-nez.htmlD.Tóth András, az RTL Klub híradósa közösségi oldalán tette közzé a jó hírt.Család--Berki Krisztián szerint a jó apa olyan, mint a jelzőfényhttp://www.life.hu/csalad/20150810-berki-krisztian-celebsztar-leirta-milyen-a-jo-apa-es-ismet-coelhoi-magassagokba-emelkedett.htmlA celebsztár bőszen tanulmányozza, hogyan legyen jó édesapa, és ennek megfelelően próbál mindenben megfelelni a kis Natinak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.