Rendhagyó bevásárlás, amitől még a feneked is szép izmos lesz

Csobot Adél bevásárlás Adél világa görkorcsolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért nem járnak a fiatalok görkorcsolyával vásárolni? Pedig igazán szórakoztató, gyors, kényelmes, és ráadásul a combokat és a feneket is szépen formálja. 

Frissítő ital - hűsít, másnaposságra is jó és ráadásul egészséges ishttp://www.life.hu/adelvilaga/20150816-csobot-adel-az-adel-vilaga-videosorozatban.htmlÍme, egy frissítő ital, amit amellett, hogy hűsít, hidratál és nagyon egészséges, isteni finom is. Próbáljátok ki!Adél világaOrigoMerj bátran új dolgokat kipróbálni! http://www.life.hu/adelvilaga/20150805-merj-batran-uj-dolgokat-kiprobalni-ahogyan-csobot-adel-kiprobalta-a-wakeboardot.htmlA te életedben is van olyan dolog, amit még soha nem próbáltál ki? Itt az idő, bátorság! Én ezúttal a wakeboarddal barátkoztam.Adél világa--Szempillaspirálteszt - Vajon melyik illik hozzád?http://www.life.hu/adelvilaga/20150805-szempillaspiral-teszt-vajon-melyik-illik-hozzad-csobot-adel-adel-vilaga-videosorozatban.htmlA te szempilláidhoz milyen szempillaspirál illik? Egyáltalán: milyen típusú szempillaspirálok léteznek? Az egyes megoldásoknak se szeri, se száma... Megmutatom, melyik mire képes.Adél világa--Összetört a szemhéjfestéked? Ne aggódj, ezzel a nagyszerű trükkel újrahasznosíthatod - videóhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150720-osszetort-a-szemhejfesteked-ezzel-a-nagyszeru-trukkel-ujrahasznosithatod-csobot-adel-az-adel-vilaga.htmlEgy óvatlan pillanatban összetört a kedvenc szemhéjfestéked? Ne aggódj, mutatok egy nagyszerű trükköt, amellyel újjávarázsolhatod. Sőt, azt is megmutatom, hogyan tudsz körömlakkot készíteni belőle. Adél világa--Így készíts szuperhidratáló szájfényt otthon - nagyszerű trükk, csábítás garantálvahttp://www.life.hu/adelvilaga/20150803-igy-keszits-szuperhidratalo-szajfenyt-otthon-megmutatja-csobot-adel-az-adel-vilagaban.htmlKészítsd el a szuperhidratáló szájfényedet otthon te magad. Gyorsan, egyszerűen. Mutatom, hogyan csináld!Adél világa--Megunt ékszerek a fiók mélyén? Csinálj belőlük ruhadíszt, nem bánod meg!http://www.life.hu/adelvilaga/20150728-csobot-adel-az-adel-vilagaban-megunt-ekszerekbol-keszit-ruhadiszt.htmlNeked is vannak ütött-kopott ékszereid? Vagy olyanok, amiket már meguntál? Ott lapul jó pár haszontalan darab a fiók mélyén? Hasznosítsd őket újra, készíts belőlük ruhadíszt. Mutatom, hogyan. Adél világa--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.