Hargitai Bea intim fotót posztolt - Megmutatta bájait?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fotó szoptatás intim gyermek anyatej Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate akkor is szexi, amikor kisbabáját éppen anyatejjel táplálja. Ilyen meghitt fotót még nem láthattunk Beáról.

Hargitai Bea, aki gyermeknevelésből csillagos ötösre vizsgázott, többször megmutatta már, milyen, amikor gyermekével különleges perceket él át. IDE KATTINTVA megnézheted Bea legújabb fotóját, amin sem bájait, sem az anyatejes táplálás intim pillanatait nem rejti véka alá.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Ben Affleck után szabadon: Amikor a férj a dadust választjahttp://www.life.hu/csalad/20150817-abigail-murhhy-tortenete-amikor-a-ferj-a-dadust-valasztja.htmlNéhány hete robbant a hír, hogy a válását bejelentő Ben Affleck máris a bébiszitterrel randizik. A kapcsolatuk állítólag már tavasz óta tart, vagyis vele csalta feleségét a színész. Afflack nem az első - és valószínűleg nem is az utolsó - azon sztárok körében, akik feleségük helyett a fiatal, hamvas bébiszittert választották. De nem csak a hollywoodi férjek vadásznak előszeretettel az alkalmazottaikra - íme egy hétköznapi asszony dadus-kálváriája.CsaládThinkstockHosszú Katinka: Néha nem egyszerű, hogy az edzőm a férjemhttp://www.life.hu/csalad/20150818-hosszu-katinka-uszono-bevallotta-neha-nem-egyszeru-hogy-az-edzoje-a-ferje-es-vannak-koztuk-vitak.htmlA világbajnok úszőnő elmesélte, hogy nem lehet tökéletesen szétválasztani a magánéletet a közös munkától, de egyre jobban megy nekik, kezdenek hozzászokni a szerepköreikhez.Család--Megmutatta újszülött babáját a híres hollywoodi sztárpár: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150817-rachel-bilson-es-hayden-christensen-megmutta-ujszulott-csemetejet.htmlA 33 éves amerikai színésznő, aki leginkább a Narancsvidékből lehet ismerős, nemrég adott életet első gyermekének. Most pedig az első fotó is napvilágot látott a piciről.CsaládA szexi focista-cuki kislány kombótól továbbra is elgyengülünkhttp://www.life.hu/csalad/20150817-james-rodriguez-es-kislanya-cuki-kozos-szelfin-szerepel-elolvadtunk.htmlCuki sztárfocista-apukákkal Dunát lehet ereszteni, ugyanis nem csak David Beckham, vagy épp a Barca védője, Gerard Piqué lát el bennünket tündéri babafotókkal. Most például a tavalyi vébé legnagyobb kedvence lőtt egy szelfit a kislányával, amitől elolvadtunk.Család--Az asztalhoz ültette kutyáját Schobert Norbihttp://www.life.hu/csalad/20150817-schobert-norbi-es-rubint-reka-az-asztalhoz-ultette-a-kutyajukat-egy-csaladi-ebednel-egy-etteremben.htmlA kommentelők között hatalmas vitalavinát indított el, hogy helyesen járt-e el a fitneszguru: ültessük-e az asztalhoz kedvenc négylábúankat egy étteremben, vagy sem?CsaládOrigoGregor Berni a vidék szerelmesehttp://www.life.hu/csalad/20150815-gregor-bernadett-szineszno-es-szarvas-attila-szinesz-balvanyosra-koltoznenek-budapestre.htmlImádja a vidéki életet Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila. Már azon is elgondolkoztak, hogy végleg letelepednek egy Somogy megyei településen, Bálványoson, ahol most is mindennapjaikat töltik. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.