Miből lesz a cserebogár? Ma már gyönyörűek, kívánatosak és egy világ hever a lábuk előtt - de nem volt ez mindig így. Jó néhány hollywoodi híresség van, akinek bizony nagyon jót tett az idő múlása, akiknek kiskori képeik láttán talán senki nem gondolta volna, hogy a rút kiskacsából egyszer gyönyörű hattyú válik. 

Természetesen vannak, akik nem a természetnek köszönhetik a csodálatos átváltozásukat, hanem sokkal inkább egy ügyes kezű plasztikai sebésznek. 

Kate Hudson

Forrás: ranker.com, AFP

Ma már lélegzetelállító külsővel büszkélkedhet, gyerekkorában viszont inkább az elálló fülei miatt figyelhettek fel rá az emberek. Nem szép ilyet mondani, de a híres színésznő bizony csúnyácska kislány volt. Ő is egyike egyébként azoknak a hírességeknek, akik nemcsak az időnek, hanem a sebészkésnek is köszönhetik kinézetüket.

Taylor Swift

Forrás: ranker.com, AFP

A gyönyörű énekesnő kiskorában valószínűleg nem volt a fiúk kedvence. Kissé pufók és kicsit malac arcú lánykából mára viszont valódi királylány lett.

George Clooney

Forrás: ranker.com, AFP

Clooney gyerekkori képeit elnézve valószínűleg senki nem gondolta volna róla, hogy egyszer a világ legkapósabb (már elkelt) agglegénye lesz. Az örök szívtriprónak fiatal korában inkább volt vicces a kinézete, mint sármos.

Beyoncé

Forrás: ranker.com, AFP

A világ egyik legdögösebb és legsikeresebb asszonyával sem volt gyermekként túl kegyes a sors. Ő a tipikus példája a rút kiskacsa - csodaszép hattyú esetének. Bár megeshet, hogy az a "hattyú", aki a magazinok címplapjairól visszanéz ránk, inkább a szorgos retusálók kezeinek köszönheti tökéletes külsejét.