Félmeztelenül napozik Nicole Scherzinger – Dögös fotó!

Forrás: Instagram/ Nicole Scherzinger -
napozás Malibu dögös napszemüveg félmeztelen homok Nicole Scherzinger tengerpart kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy malibui strandról posztolt szexi fotót az énekesnő, aki félmeztelenül feküdt ki a partra.

A 37 éves celebnő, akit legutóbb Ed Sheerannal, korábban pedig egy fiatal focistával hoztak hírbe, közszemlére tette dögös testét a tengerparton. A smink nélkül is káprázatos Nicole napszemüvegben, kalapban, és egy aprócska bugyiban feküdt ki a homokba - és csodálatosan festett.

Forrás: Instagram/ Nicole Scherzinger
Ejha! 15 évet is letagadhatna Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20150824-sharon-stone-15-evet-is-letagadhatna.htmlAz 57 éves díva újra elkápráztatta a világot: fantasztikusan nézett ki a vasárnapi Hotbed Gálán.TrendOrigoSzexi sellőuszonyt növesztett Britney Spears - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150824-britney-spears-enekesno-sellokent-medencezett-fiaival.htmlA móka és a két gyereke kedvéért szó szerint hableánnyá változott az énekesnő egy családi medencézéshez.TrendHova lehet még fokozni Tolvai Reni sminkjét? Óriásszemekkel is álomszép!http://www.life.hu/trend/20150823-hova-lehet-meg-fokozni-tolvai-reni-sminkjet-mindenhogy-alomszep.htmlKállay-Saunders András párja gyönyörű énekhangja mellett merész sminkjeivel is igyekszik felhívni magára a figyelmet. Most ismét sikerült neki.Trend--Csipke és szőrme: Kimi Raikkönen kedvese hófehér miniben tündököl - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150823-csipke-es-szorme-kimi-raikkonen-kedvese-hofeherben-tundokol.htmlUgyan tele van a Forma-1 dögösebbnél dögösebb nőkkel, Minttu Virtanen azonban magasan veri a mezőnyt. Kimi Raikkönen gyermekének anyja ugyanis álomszép. Mindig.Trend--Tóth Gabi igazi kaméleon - Rövid hajú, de nagyon csajos arcát mutatjahttp://www.life.hu/trend/20150822-toth-gabi-rovid-hajjal-es-dekoltazzsal-szelfizett.htmlDekoltázsból ezúttal sincs hiány Tóth Gabi legújabb fotóján.Trend--Forgatási szünetben hatalmas dekoltázsszelfit lőtt Liz Hurleyhttp://www.life.hu/trend/20150822-elizabeth-hurley-mellfit-posztolt.htmlEgyszerűen képtelenség, hogy Elizabeth Hurley már az ötödik X-ben jár.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.