Cindy Crawford a nyugodt családi életben találta meg igazi önmagát

Forrás: Vogue/ Carter Smith -
természet menedékház Vogue igazi álarc család Cindy Crawford Sziget Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legjobban kereső szupermodell már nem a csillogásra és a nyüzsgésre vágyik, hanem csak egy nyugodt, a természet által körülölelt környezetre és persze a családjára.

Cindy Crawfordról és bájos gyerekeiről az amerikai Vogue magazin készített szuper felvételeket, amikor meglátogatták őket a család saját szigetén Kanadában, ahova egy „kis” menedékházat építettek maguknak.

Cindy Crawford gyerkei körében Forrás: Vogue/ Carter Smith

Minden nyáron egy teljes hónapra ide vonul vissza a család, és csak élvezik a nyugalmat és a természetet. „Itt nincsenek álarcok, nem kell pókerarcot, vagy partyfejet vágnom. A családtagjaim között vagyok a természetben. Tökéletes az idill.”

A "kis" menedékház Forrás: Vogue/ Carter smith

Cindy Crawford csupasz mellekkel mászkál az erdőben

A szupermodell meghitt családi nyaraláson pihent a napokban. Az idilli környezetben Cindy Crawford szívesen mászkált lenge cuccban, vagy akár toplessben is. A fotót itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.