Családi házra és nyugalomra vágyik Mező Misi

Mező Misi Magna Cum Laude dal felhívás pályázat terv családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magna Cum Laude frontembere nagy dobásra készül, melynek kapcsán álmairól is mesélt.

Tavaly ünnepelte 15 éves születésnapját a Magna Cum Laude - ekkor egy óriási koncerttel örvendeztették meg rajongóikat, most pedig újabb nagy dobásra készülnek a békési fiúk: pályázatot írtak ki saját daluk témáinak kiválasztására.

„Fiatalságom legszebb éveit töltöttem Gyulán, ott váltam igazán férfivá, számos fiatalkori élmény köt oda. Most viszont már a 16. kerületben élek, és a budapesti pulzáló városi lét, az állandó pezsgés sem érdekel igazán, a kertvárosban nyugiban töltöm a napjaimat a családommal" – árulta el Mező Misi, aki egy nagyszabású vállalkozásra adta a fejét zenekari társaival, nemrég közösségi szavazást indítottak következő daluk témájáról egy hazai sörmárkával közösen.

Fotó: Tyukodi Laszlo

A kérdés, amit feltettek a rajongóknak, mindenkihez közel áll, hiszen a vidéki települések szépségeit énekli meg hamarosan a zenekar. Mező Misi a pályázat kapcsán a kezdetekről és egy kicsit a jövőbeli terveiről is elárult.

„Amikor megjelent a Legjobb otthon című dalunk, amit Gyuláról írtunk, a sörmárka csapara is felfigyelt rá és megkerestek minket, hogy miért nem éneklünk a többi vidéki településről, hiszen ők is megérdemlik. Az ötletet pedig nagyon jónak tartottuk, minden település nem fér be egy dalba, így hirdettük meg a pályázatunkat, mellyel a legjobb otthonokat keressük, amiket megénekelhetünk". Misinek egyébként számos kedvenc települése van: „Én az Alföldön nőttem fel, ami nem sok természeti, földrajzi látványosságot nyújtott. Ha már egy pici dombocskát látok- hegyről nem is beszélve - mosolyt csal az arcomra a látvány. A magaslatok szerelmese vagyok. Szeretem a Balatont és környékét a Velencei tavat, Pilist, Villányt és imádom Tokajt is, Mád az a hely, ahol el tudnám képzelni az életem."

Misi at is elárulta, hogy a családi ház, a kert, az udvar hiányzik neki Gyuláról, így nagyon vágyik arra, hogy családjával egy nagy házban élhessen közel a természethez, gyönyörű panorámával. Az énekes a kerti munkával is szívesen foglalkozna, ráadásul gyerekei, Nimród és Bíborka is ott érezhetnék igazán jól magukat. Addig azonban, amíg a család ezt nem teheti meg, maradnak a vidéki kiruccanások és a nyaralások, hogy kicsit kiszakadjanak a lüktető Budapest vonzásából. A tavasszal négytagúra bővülő család utoljára például 4 napot töltött Horvátországban.

Akinek viszont már megvan álmai otthona, az ne habozzon, küldje el a zenekarnak, és ki tudja, lehet, hogy ősszel már az ő települését énekli meg a Magna Cum Laude!

Hatalmas idillben élvezi az anyaság minden percét Nádai Anikó http://www.life.hu/csalad/20150825-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-harmonikus-edesanya-es-megmutatta-hogyan-setal-kisfiaval.htmlAz RTL Klub sztárja egy parkban, hatalmas mosollyal az arcán, teljes boldogságban időzött kisfiával. Család--Pirner Alma megdöbbentő videót posztolt: Így mozog a hasában a babájahttp://www.life.hu/csalad/20150824-pirner-alma-rudtanvilagbajnok-megdobbento-videot-posztolt-kisbabajarol-aki-eppen-a-hasaban-mozog.htmlA rúdtánc-világbajnok megmutatta, hogyan mozog magzata a pocakjában.CsaládOrigoNem hagyták pihenni gyermekei Hujber Ferithttp://www.life.hu/csalad/20150824-hujber-feri-szinesz-elfaradt-a-nyaralasba-mert-gyermekei-aktivak-voltak.htmlA színész családjával a Balatonon töltött egy hetet, és elárulta, hogy két gyerekkel nem a pihenésről szóltak a napok.Család--Újgazdag elkényeztetett ficsúrok sokkolják a közvéleménythttp://www.life.hu/csalad/20150808-kinanak-kezd-elege-lenni-a-magamutogato-ujgazdag-fiatalokbol.htmlBiztosan te is láttál már gyönyörű sportautóval, egy köteg pénzzel, vagy méregdrága cuccokkal pózoló fiatalokat valamilyen közösségi oldalon. Ha máshol nem, egy korábbi cikkünkben mi is bemutattunk már egy válogatást a Dom Perignonban kezet mosó, pazarló milliárdos gyerekekről. Nos, a kínai fiatalok úgy tűnik kimaxolják a vérlázító rongyrázás fogalmát.CsaládOrigoDavid Beckham a Jégvarázs szereplőivel pózol - Micsoda fotó!http://www.life.hu/csalad/20150826-david-beckham-a-jegvarazs-ket-foszereplojevel-szelfizett-a-minap.htmlHa gyermekeiről van szó, a világ egyik legszexisebb labdarúgója mindent megtesz boldogságukért. Igazi minta apukának bizonyult, mikor lánya kérésére együtt pózolt a Jégvarázs című animációs film szereplőivel.CsaládOrigoMariah Carey tagadja, hogy terhes lennehttp://www.life.hu/csalad/20150825-mariah-carey-tagadja-hogy-terhes-lenne-milliardos-uzletember-baratjatol.htmlAz énekesnő néhány hónapja egy milliárdos üzletemberrel randizik, és máris szárnyra kaptak a pletykák, hogy Mariah a közös babájukat várja.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.