A Magna Cum Laude frontembere nagy dobásra készül, melynek kapcsán álmairól is mesélt.

Tavaly ünnepelte 15 éves születésnapját a Magna Cum Laude - ekkor egy óriási koncerttel örvendeztették meg rajongóikat, most pedig újabb nagy dobásra készülnek a békési fiúk: pályázatot írtak ki saját daluk témáinak kiválasztására.

„Fiatalságom legszebb éveit töltöttem Gyulán, ott váltam igazán férfivá, számos fiatalkori élmény köt oda. Most viszont már a 16. kerületben élek, és a budapesti pulzáló városi lét, az állandó pezsgés sem érdekel igazán, a kertvárosban nyugiban töltöm a napjaimat a családommal" – árulta el Mező Misi, aki egy nagyszabású vállalkozásra adta a fejét zenekari társaival, nemrég közösségi szavazást indítottak következő daluk témájáról egy hazai sörmárkával közösen.

Fotó: Tyukodi Laszlo

A kérdés, amit feltettek a rajongóknak, mindenkihez közel áll, hiszen a vidéki települések szépségeit énekli meg hamarosan a zenekar. Mező Misi a pályázat kapcsán a kezdetekről és egy kicsit a jövőbeli terveiről is elárult.

„Amikor megjelent a Legjobb otthon című dalunk, amit Gyuláról írtunk, a sörmárka csapara is felfigyelt rá és megkerestek minket, hogy miért nem éneklünk a többi vidéki településről, hiszen ők is megérdemlik. Az ötletet pedig nagyon jónak tartottuk, minden település nem fér be egy dalba, így hirdettük meg a pályázatunkat, mellyel a legjobb otthonokat keressük, amiket megénekelhetünk". Misinek egyébként számos kedvenc települése van: „Én az Alföldön nőttem fel, ami nem sok természeti, földrajzi látványosságot nyújtott. Ha már egy pici dombocskát látok- hegyről nem is beszélve - mosolyt csal az arcomra a látvány. A magaslatok szerelmese vagyok. Szeretem a Balatont és környékét a Velencei tavat, Pilist, Villányt és imádom Tokajt is, Mád az a hely, ahol el tudnám képzelni az életem."

Misi at is elárulta, hogy a családi ház, a kert, az udvar hiányzik neki Gyuláról, így nagyon vágyik arra, hogy családjával egy nagy házban élhessen közel a természethez, gyönyörű panorámával. Az énekes a kerti munkával is szívesen foglalkozna, ráadásul gyerekei, Nimród és Bíborka is ott érezhetnék igazán jól magukat. Addig azonban, amíg a család ezt nem teheti meg, maradnak a vidéki kiruccanások és a nyaralások, hogy kicsit kiszakadjanak a lüktető Budapest vonzásából. A tavasszal négytagúra bővülő család utoljára például 4 napot töltött Horvátországban.

Akinek viszont már megvan álmai otthona, az ne habozzon, küldje el a zenekarnak, és ki tudja, lehet, hogy ősszel már az ő települését énekli meg a Magna Cum Laude!