Aggódnak Szabó Zsófiért a rajongók – Úgy vélik, anorexiás

Szabó Zsófi fogyás rajongók kommentelők hízás aggódás anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vékonyka arca miatt savazzák a kommentelők a színésznőt, aki hideget és meleget is kapott legújabb közösségi oldalára feltöltött fotója alatt.

Szabó Zsófi ledobott pár kilót és bombaformában van, a rajongók azonban aggódnak érte: „Úristen, úgy nézel ki, mint egy anorexiás! Rád sem ismerek, remélem nem lesz ebből egészségügyi problémád!" – írta egy hölgy, mások pedig hasonlóan vélekedtek: „Nem áll jól a soványság, olyan vagy, mint egy agár kutya". Nos, a színésznő valóban változott, de mivel sok időt tölt lovaglással és az utóbbi időben odafigyelt magára, nincs azzal semmi gond, ha leadott pár kilót, szerintünk Zsófi jobban néz ki, mint valaha.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/zseda-az-ez-zsirban-nkwGXVIUM8OXoqke

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.