Horváth Éva gyönyörű színekben pompázott

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
színek szexi strand Horváth Éva nyaralás zöld Kék szerelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell áttetsző kötött felsőben libbent a hűsítő habok közé a nyári forróságban.

Horváth Éva – aki csodás helyen nyaral - akár egy sellőlány, olyan kecsesen suhant be a kék vízbe, mindezt pedig egy csodás zöld strandruhával spékelte meg. A varázslatos fotót, ami után biztos, hogy a kék és zöld színek lesznek a kedvenceid, IDE KATTINTVA nézheted meg!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Cserpes Laura hatalmas loboncot növesztetthttp://www.life.hu/trend/20150828-cserpes-laura-enekesno-dogos-voros-feltupirozott-hajra-valtott.htmlVörös dögös - hatalmas hajkoronára váltott Cserpes Laura, aki egy szelfin mutatta meg új frizuráját.Trend--Palvin Barbi Éder Krisztiánnal csapatja New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20150828-palvin-barbi-es-eder-krisztian-new-yorkban-dolgoznak-ujra-egyutt.htmlA világhírű modell és fotós barátja újra összejött egy munka erejéig. Barbi egy közös fotóval lepte meg a rajongókat az Instagram oldalán.TrendOrigoKustánczi Lia hatalmas melleket villantotthttp://www.life.hu/trend/20150828-kustanczi-lia-playmate-hatalmasat-villantott-es-egy-hajon-szelfizett-horvatorszagban.htmlA pénteki forróságra való tekintettel a playmate egy hamisítatlan nyári fotóval rukkolt elő, amelyen természetesen nem rejtette véka alá bájait.Trend--Kidobták a kávézóból, mert sportmelltartó volt rajtahttp://www.life.hu/trend/20150827-kidobtak-a-kavezobol-a-fitnesz-edzot-mert-leggings-es-sportmelltarto-volt-rajta.htmlA személyi edzőként dolgozó nő egy ismert kávézóba tért be barátnőjével. A csajos kávézás azonban rémálomba fordult, a lányokat ugyanis kiutasították egyikük öltözete miatt.Trend--Kulcsár Edina testét áttetsző csipkébe borítottahttp://www.life.hu/trend/20150826-kulcsar-edina-a-miss-world-elso-udvarholgye-attetszo-felsoben-dogos-szexi-fehernemuben-setalt.htmlA Duna-parton kapta lencsevégre szépségkirálynő lányát Jakab Krisztina, miközben őrülten szexi lebernyegben sasszézott.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! Így fest fürdőruhában az 50 éves Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150828-sarah-jessica-parker-szineszno-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-ibizan.htmlEzúttal nem a vörös szőnyegen ejtett minket ámulatba a sztár, hanem ibizai nyaralásán, ahol csak egy egyszerű fekete fürdőruhát viselt, mégis szuper jól nézett ki.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.