Az 51 éves Sherri Dickson, aki már három felnőtt anyukája, elhatározta, hogy megszüli saját unokáját is.

A nő egyik lánya, a 32 éves Mandy Stephens és férje évekig küzdöttek termékenységi problémákkal. A párnak eddig csupán egyszer sikerült teherbe esni, miután 2013-ban összeházasodtak. A mesterséges megtermékenyítéssel megfogant babát a 20. heti ultrahangon még rendben találták, de nem sokkal később beindult a szülés. A koraszülött Theo sajnos nem élte túl. „Az egész világunk összeomlott” – nyilatkozták.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Az orvosok szerint Mandy esetében egy következő babánál is nagy lett volna a koraszülés esélye, így más lehetőséget kellett találniuk a babavállalásra.

„Nézni a gyerekedet, ahogy elveszíti a babáját, ez a szomorúság netovábbja” – nyilatkozta az 50 éves Sherri, aki elvállalta, hogy kihordja a gyereke és férje babáját.

Ez nem az egyetlen csavar a történetben, a nő ugyanis szklerózis multiplexben szenved, ami nagyban megnehezíti a baba kihordását. Amikor a nő állapota stabilan jó volt, megtörtént a beültetés.

„A terhesség könnyű volt, a szülés viszont nehéz” – nyilatkozta a nő, aki egészséges kislányt hozott világra. Képeket róluk itt találsz!