Jóga közben szülte meg gyermekét egy nő Budapesten

Forrás: Thinkstock -
Győrfi Pál Országos Mentőszolgálat terhesség szülés jóga kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jógaszalonban szülte meg a gyermekét egy nő szerda este, Budapesten.
Forrás: Thinkstock

A mentő megérkezéséig a mentésirányító telefonos útmutatásai alapján a jógaoktató vezette le a szülést. Az esetkocsi 10 percen belül a helyszínre érkezett, de már csak az egészséges leánygyermek és az anyuka rutinellátását kellett elvégezniük. A babát és az anyukát kórházba szállították – tudtuk meg Győrfi Páltól, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr igazgatójától.

Kétfejű malacka született Kínábanhttp://www.life.hu/news/20150902-ketfeju-malacka-szuletett-kinaban-a-koca-nagy-nepszerusegnek-orvend.htmlA cuki koca két fejjel, három füllel látta meg a napvilágot és szinte azonnal nagy érdeklődésre tartott számot.News--Egy tinédzser fiú 3 éves korától zaklatott egy kislánythttp://www.life.hu/news/20150901-a-17-eves-jonathan-fleming-harom-eves-koratol-zaklatott-szexualisan-egy-kislanyt.htmlA 17 éves Jonathan Fleminget akkor vették őrizetbe, amikor a helyi vásárban egy 9 éves kislány társaságában turkált a gatyájában – írja a The Huffington Post. News--Hihetetlen kihívás! Egy csapat körbebiciklizi Magyarországothttp://www.life.hu/news/20150826-hihetetlen-kihivas-egy-csapat-korbebiciklizi-magyarorszagot-jotekonysagi-cellal.htmlKülönleges kihívásra készül egy csapat bringás, akik drogprevenciós céllal indulnak útnak, hogy két keréken meghódítsák az országot.News--Vége! Bezár a Jégbüféhttp://www.life.hu/news/20150825-bezar-a-ferenciek-teren-talalhato-jegbufe-az-ismert-cukraszda-a-felujitas-aldozatava-valt.htmlVajon mi történhetett, hogy hatvanhárom év után bezár Budapest egyik kultikus cukrászdája?NewsOrigoLőttek a pesti romkocsmavilágnak: Hotelek épülnek kedvenc helyeinkre?http://www.life.hu/news/20150824-bezarhatnak-a-romkocsmak-mert-hotelek-apartmanok-epulnek-a-helyukre.htmlA legtrendibb bulihelyekre hamarosan apartmanházak és hotelek épülhetnek.News--Csont és bőr kutyusért fogtak össze a netenhttp://www.life.hu/news/20150817-bubut-a-26-kilosra-fogyott-kutyust-a-cerberos-allatvedo-egyesulet-aktivistai-mentettek-meg.htmlBubu, a 26 kilósra fogyott kutyus egy miskolci tanyára tántorgott be utolsó erejével. Az ebnek legalább 50 kilót kellene nyomnia.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.