Sztárok, akik tiniként vásárolták meg első luxusotthonukat

Miley Cyrus luxus tizenéves tini otthon Hilary Duff Britney Spears Daniel Radcliffe luxusapartman lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg kis hazánkban egy átlagos tininek a tanulás-bulizás-randizás kombó körül forognak általában a gondolatai, addig a hollywoodi celebgyerekek luxusotthonok böngészésével és adásvételi szerződések tanulmányozásával töltik drága idejüket. Jöjjenek a tinisztárok, akik tizenévesen lettek lakástulajdonosok.

Tegye fel a kezét az, akinek zsebében ott lapul saját, hitelmentes otthonának kulcsa?! Na, és most az tegye fel a kezét, aki családi otthonát önerőből, tizenévesen vásárolta meg?! Van egy olyan sanda gyanúnk, hogy idehaza bizony nem sokan jelentkeznénk az előbbi felhívásokra.

Az alább felsorolt sztárok egészen fiatalon kezdték az ipart, így nem is csoda, hogy a tizenévesen megkeresett milliókból telt egy 1-2 luxuslakásra is.

Daniel Radcliffe

A Harry Potter-filmek sztárja mindössze 12 éves volt, mikor 2001-ben először bújt a varázslótanonc bőrébe. A filmsorozattal elég jól meg is szedte magát, ugyanis még 18 éves sem volt, mikor két luxusapartmant is vásárolt New Yorkban. Az egyik ezek közül a képen látható Mercer Street 40. szám alatt található.

Forrás: AFP, elledecor.com

Hilary Duff

A bájos énekes-színésznő 14 évesen robbant be a köztudatba, mikor is megkapta a Disney-csatornán futó Lizzie McGuire című sorozat főszerepét. A sorozatot három évig forgatták, ez alatt az idő alatt pedig Hilary annyi pénzt félre tudott tenni, hogy 16 éves korában vásárolt a családjának egy öt hálószobás, hat fürdőszobás luxusotthont Toluca Lake-nél, Kaliforniában.

Forrás: AFP, elledecor.com

Britney Spears

1999-es Baby One More Time című slágere Spears kisasszonyt a toplisták élére repítette. Ennek eredménye pedig az volt, hogy még ugyanabban az évben, tehát 18 évesen egy "Serenity" elnevezésű egyedi kúriát építtetett az édesanyjának.

Forrás: AFP, elledecor.com

Miley Cyrus

Volt idő, mikor Miley Cyrus neve egyet jelentett Hannah Montanáével. Bizony, a mostanában botrányos viselkedéséről elhíresült énekesnő egykor a gyerekeknek szóló, Disney-csatornán futó sorozat főszereplőjeként vált ismertté. Az akkor még egészen visszafogott Miley 17 évesen vásárolta meg első otthonát, egy 3,4 millió dollárba kerülő, négy hálószobás és négy és fél fürdőszobás luxusotthont Toluca Lake-nél, Los Angelesben. Később, még ugyanebben az évben a floridai tengerparton is vett egy nyaralót nem kevesebb mint 1,8 millió dollárért.

Forrás: AFP, elledecor.com

Őszi színpaletta - Árnyalatok, amelyek a te otthonodba is derűs hangulatot teremtenekhttp://www.life.hu/otthon/20150903-oszi-szinek-a-lakberendezesben.htmlValamilyen oknál fogva, a legtöbben az őszt a sötét, szomorkás színekkel azonosítják. Bár tény, hogy az őszi hónapokban korábban nyugszik le a nap, és hogy az arany-vörös-barna színekben pompázó falevelek is melankólikusabb, és talán kissé komorabb hangulatot árasztanak magukból, de ennek a szomorkás hangulatnak egyáltalán nem kell otthonodba is beszivárogni!Otthon--Ezeket semmiképpen ne vidd magaddal költözéskorhttp://www.life.hu/otthon/20150903-koltozeskor-milyen-holmikat-ne-vigyel-magaddal.htmlMegkötöttétek az adásvételit, kezedben a kulcs, kitűzve a költözködés napja. Mielőtt azonban elkezdenéd bezsákolni az egész eddigi életedet, érdemes jól átgondolnod és mérlegelned, mire lesz valóban szükséged új otthonodban.OtthonThinkstockLegszívesebben a sztárok szomszédságában élnéd le az életed? Költözz ide!http://www.life.hu/otthon/20150901-szomszedsagok-es-konyekek-amerikaban-amelyek-felkapottak-a-sztarok-koreben.htmlA híres emberek szívesen élnek hasonszőrű híres emberek társaságában, ennek eredménye, hogy vannak olyan környékek, ahol az egy négyzetméterre jutó celebek száma meglehetősen magas. Az alábbiakban összegyűjtöttük a sztárok által legkedveltebb szomszédságokat - ha Amerikában jársz, ezeken a helyeken nagy valószínűséggel botolhatsz bele Heidi Klumba vagy Matthew McConaughey-be.Otthon--Valami régi, valami új - Bújtasd otthonodat vintage köntösbehttp://www.life.hu/otthon/20150901-a-vintage-lakberendezesi-stilus-enterior-jellemzoi.htmlVonzódsz a régiségekhez, és a véredben van a DIY-hajlam? Akkor lakberendezési kalandozásunk következő állomását imádni fogod! Mutatjuk, hogyan varázsolhatsz otthonodban vintage hangulatot!OtthonOrigoEgy falu, ahol a természet az úr - Hátborzongató képekhttp://www.life.hu/otthon/20150831-kaprazatos-kepek-egy-kinai-halaszfalurol-amit-teljesen-benott-a-novenyzet.htmlKína hátborzongató szépségű halászfalujában az anyatermészet átvette a hatalmat. Éld át a természet alkotta vadregényes romantikát az alábbi lélegzetelállító képeket nézegetve.OtthonOrigoFogadjunk, hogy ezt az 5 dolgot te sem szoktad takarítanihttp://www.life.hu/otthon/20150819-5-dolog-a-haztartasban-amit-elfelejtenek-megtisztitani.htmlTedd a szívedre a kezed: ugye a te lakásodban is vannak olyan rejtett, vagy kevésbé rejtett dolgok, amikről nagytakarítás közben egyszerűen elfeledkezel, vagy úgy gondolod, nem szorulnak takarításra. Pedig attól, hogy valami nem tűnik koszosnak, még hemzseghetnek rajta a bacik! Íme, az 5 leggyakrabban elfeledett dolog. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.