Melltartó nélkül portyázott Dakota Johnson a velencei filmfesztiválon

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace -
melltartó nélkül Dakota Johnson velencei filmfesztivál A szürke ötven árnyalata Johnny Depp Velencei Nemzetközi Filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalata színésznője mellbedobással népszerűsítette legújabb, Johnny Depp-pel közös filmjét.

Már A szürke ötven árnyalata premierjein is feltűnt, hogy Dakota Johnson imád kérkedni melleivel, és minden egyes bemutató során igyekezett felülmúlni korábbi dekoltázsát.

Egy kis szemezés Dakota Johnson átütő bimbóival Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A színésznő a velencei filmfesztiválon is visszatért régi, jól bevált módszeréhez: a Johnny Depp-pel közösen jegyzett Black Mass című mozifilm premierjére egy sokat sejtető, halványpink ruhát öltött, amely nem csupán hátát, de keblei jelentős részét is fedetlenül hagyta. Régi, jól bevált hollywoodi trükk, hogy másnap mindenki róla, és esetleg a filmjéről is beszéljen.

Hercegnők a vörös szőnyegen

Megkezdődött a 72. Velencei Filmfesztivál, a színésznők pedig láthatóan élvezik az európai vörös szőnyeges eseményt. A legtöbben elővették királynői énjüket is - ITT megmutattuk, ki miben hódított a filmfesztibál nyitónapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.