pornószínésznő pornó smink nélkül Melissa Murphy smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazán jó sminkes képes arra, hogy Marilyn Mansonokat Marilyn Monroe-kká változtasson. Melissa Murphy évek óta pornószínésznőket varázsol még szexibbé.

Melissa Murphy évek óta sminkel felnőttfilmeseket. Instagramján rendszeresen megosztja, milyen átváltoztatásokat vitt véghez néhány ecset és néhány tonna egy kis festék segítségével. Aki rendszeresen sminkel, nem lepődhet meg nagyon, de azért mégis meglepő, mennyit változtat a nők arcán némi szemhéjpúder, rúzs és kontúr.

A legszelídebb arcú csajokból durván szexi, vérbeli pornóst képes csinálni. Íme, néhány nagy átalakulás!

Kaley Kade

Forrás: Instagram/ Melissa Murphy

Holly Randall

Forrás: Instagram/ Melissa Murphy

A smink ereje

Sokszor láthatunk a magazinokban vagy a tévéképernyőn olyan nőket, akik tökéletes arcbőrrel tündökölnek. De vajon mennyi a valóság ebből?

Ashleigh Hannah

Forrás: Instagram/ Melissa Murphy

Kissa Sins

Forrás: Instagram/ Melissa Murphy

Hihetetlenül jól néz ki Juliette Binochehttp://www.life.hu/trend/20150907-hihetetlenul-jol-nez-ki-juliette-binoche.htmlJuliette Binoche igazi királynőként vonult végig a 72. Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén. Az biztos, hogy mindenkinek tátva maradt a szája.TrendNorthfotoÁtütő bimbikkel fut a még mindig jó testű Goldie Hawnhttp://www.life.hu/trend/20150907-goldie-hawn-melltarto-nelkul-fut.htmlKate Hudson 70 éves anyukája letagadhatna jó pár évet. Nem véletlenül néz ki ilyen jól, Goldie Hawn rendszeresen edz a bomba alakjáért.TrendNorthfotoTara Reid olyan, mintha tíz év alatt harmincat öregedett volnahttp://www.life.hu/trend/20150907-tara-reid-az-amerikai-pite-sztarja-nagyon-megoregedett.htmlAz Amerikai Pite szexi szőkéje, Tara Reid már csak árnyéka egykori önmagának. Míg Alyson Hannigen, Jason Biggs partnere csak szebb lett a Pite óta eltelt tíz évben, addig Tara Reid úgy néz ki, mintha évtizedeket öregedett volna.Trend--Dukai Regina tetováltatotthttp://www.life.hu/trend/20150902-dukai-regina-tetovaltatott.htmlDukai Regina beújított egy díszt a testére, amit meg is mutatott közösségi oldalán.TrendOrigoSportcipőben nősült Kiss Ádám: De nem akármilyenbenhttp://www.life.hu/trend/20150824-sportcipoben-nosult-kiss-adam.htmlBevalljuk, meglepődtünk volna, ha az ország egyik kedvenc humoristájának esküvője minden humortól mentes lett volna...TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoHalle Berry 49 évesen is dögös macskanő - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150818-halle-berry-49-evesen-is-dogos-macskano.htmlHalle Berry megmutatta, micsoda dögös test lapul a ruhái alatt. Egy szál átlátszó felső takarta csupán a macskanő idomait.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.