Ettől a fürdőruhától minden nő szexbombává változik - Szerinted?

Forrás: Instagram/lavernecox -
nők szavazás ruha nyár 2015 fürdőruha testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, sikerült eltalálni azt a tökéletes fazont, ami minden nőnek jól áll, és bármely testalkaton előnyösen mutat. Hurrá!

A fekete monokini fürdőruha többségében pozitív értékelést kapott az Amazonon, az elégedett hölgyek pedig még fotókat is készítettek magukról. A sok pántból álló "csoda" darab állítólag minden nőnek jól állt eddig, és az ára is kedvező: mindössze 3,5 dollár - írja a Sun.

Az Orange Is The New Black színésznője, Laverne Cox is emellett a darab mellett döntött, amit rögtön posztolt is az Instagramjára. Mi annyit tennénk hozzá, hogy a strandolás végeztével biztosra vehetjük, hogy kissé csíkosak maradunk a fürdőruha levétele után.

Laverne Cox a "tökéletes" fürdőruhában Forrás: Instagram/lavernecox

Te felvennéd?

II. Erzsébet, a színek királynője - ő aztán mindent kipróbált!http://www.life.hu/trend/20150908-egyesult-kiralysag-erzsebet-kiralyno-uralkodasi-rekordot-dont.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik ma az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis szeptember 9-én átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia rekordját: mostantól ő a birodalom leghosszabb ideig regnáló uralkodója. A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára!Trend--Éterien szép Lilu – Mint egy tündérhttp://www.life.hu/trend/20150908-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-eterien-tundokolt-akarcsak-egy-tunder-szomoru-szemek-attetszo.htmlTávolba merengős, szomorkás fotót posztolt a műsorvezető, ami láttán nekünk egy mese jutott eszünkbe, a tündérről, aki az erdőben él. Trend--Még mindig elég jó bőr a 45 éves Naomi Campbellhttp://www.life.hu/trend/20150909-naomi-campbell-45-eves-bikinis-foto.htmlGyönyörű, hosszú lábait és kidolgozott testét bikiniben mutogatta Naomi Campbell. Fantasztikusan néz ki!Trend--Modellszerződést kapott a 2 éves Down-szindrómás lányhttp://www.life.hu/trend/20150908-connie-rose-seabourne-2-eves-down-szindromas-lany-modellszerzodest-kapott.htmlEgyre több hírt hallunk Down-szindrómás modellekről. A legújabb felfedezett a kétéves Connie-Rose Seabourne, aki a mosolyával hódít.Trend--Dukai Regina Párizsban tündökölhttp://www.life.hu/trend/20150907-dukai-regina-modell-parizsban-tundokol-es-az-eiffel-torony-labanal-piknikezett.htmlA modell az Eiffel-torony lába előtt hever - hiába, így kell egy város jelképe előtt tisztelegni.Trend--Ejha! Anyaszült meztelenül pózolt a modell, Nina Agdalhttp://www.life.hu/trend/20150907-nina-agdal-modell-anyaszult-meztelenul-pozolt.htmlA szexi modell még minket is meglepett legújabb Instagram fotójával, amin teljesen pucéran pózol.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.