Eddig azt gondoltuk, hogy az orosz Valeria Lukyanova a legőrültebb Barbie hasonmás, de most komoly vetélytársa akadt a szintén orosz származású Angelica Kenova személyében.

„Gyerekkorom óta úgy nevelnek, mint egy kis hercegnőt, a szüleim például nem is engednek el otthonról egyedül, és randizni sem járhattam. Születésem óta babának öltöztetnek, és úgy is élem az életemet” – kezdett bele történetébe a 26 éves lány, aki mai napig szüleivel él. 

Forrás: Instagram/ Angelika kenova

Saját bevallása szerint gyerekpszichológus, balett-táncos és modell, tini kora óta személyi edzővel sportol hetente többször is. Angelica állítja, hogy soha nem volt plasztikai műtéte, az edzéssel és szigorúan titkos diétájával érte a tökéletes Barbie-alakot

A lány édesanyja nélkül se ruhát vásárolni, se randizni nem mehet. A szülők egyébként nagyon büszkék rá, és bátorítják, hogy minél szexibb képeket készítsen magáról a közösségi oldalakra, ahol persze már rengeteg rajongója van a lánynak.

Hiába szép, életképtelen Barbie csinos teste
Hosszú szőke haj, kék szemek, telt mellek, darázsderék, hosszú combok, jól fésült férj, kocsi, ház: Barbie baba sokáig az amerikai álom megtestesítője volt, s minden lány hozzá akart hasonlítani - csakhogy ez egyszerűen lehetetlen.