Mező Misi elárulta, miért rejtegeti családját a nyilvánosság elől

Mező Misi Magna Cum Laude zene család vidéki élet éneklés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy privát koncert keretében adta elő legújabb szerzeményét Mező Misi, akit a Life.hu riportere az eseményen többek közt arról faggatott, miért rejtegeti családját a nyilvánosság elől. 

A népszerű énekes, akinek nemrég született meg a kislánya, nem szeretné kitenni a családját a bulvármédia érdeklődésének, annak, hogy címlapokon legyenek. "A családom szent és sérthetetlen" - mondta Mező Misi a Life.hu riporterének. A teljes interjút a videóban tekintheted meg.

Teljesen összeomlott a rendőr, aki felfedezte a halott szír kisfiú testéthttp://www.life.hu/news/20150907-mehmet-ciplak-rendor-teljesen-osszeomlott-amikor-meglatta-a-tengerbe-fulladt-halott-szir-kisfiu.htmlAz egész világot sokkolta a fénykép, mely a halott szír kisfiú partra vetett testét ábrázolja. Most megszólalt a rendőr, aki felfedezte és a karjában vitte a már élettelen gyermeket. News--Megtalálták a pár napja eltűnt Bodó Timit - A lány épségben vanhttp://www.life.hu/news/20150905-budaorson-talaltak-meg-a-par-napja-eltunt-bodo-timit-a-lany-jol-van.htmlJó hír érkezett Bodó Tímea családjához a mai napon: előkerült lányuk, Timi, akinek pár napja veszett nyoma otthonról - vélhetően egy férfi szöktette meg. A lány épségben van. NewsOrigoDiana tényleg terhes volt a balesetkor - Nyilvánosságra kerültek a boncolás eredményeihttp://www.life.hu/news/20150905-diana-terhes-volt-a-balesetkor-a-hivatalos-boncolasi-eredmenyek-szerint.html18 évvel a hercegnő halála után nyilvánosságra kerültek a boncolási adatok, amelyek megerősítették: Diana terhes volt a baleset pillanatában, amely kioltotta az életét. News--Tragédia! Halálra zúzta magát egy bázisugró Svájcbanhttp://www.life.hu/news/20150911-halalra-zuzta-magat-egy-bazisugro-svajcban.htmlBázisugró halt szörnyet csütörtökön Svájcban, Bern kantonban. A 39 éves amerikai férfi egyelőre tisztázatlan okból a sziklafalnak csapódott a Lauterbrunnen melletti Stechelbergben, majd a mélybe zuhant. News--Vaginájában rejtette el fegyverét egy drogfutár nőhttp://www.life.hu/news/20150910-egy-drogfutar-no-a-vaginajaba-rejtette-el-fegyveret.htmlA rendőrség szerint a pisztoly töltve volt, és csak a szerencsén múlott, hogy nem sült el véletlenül.NewsOrigoPinky, a rózsaszín delfin az internet új sztárjahttp://www.life.hu/news/20150910-pinky-a-rozsaszinu-delfin-az-internet-uj-sztarja.htmlIsmerd meg Pinkyt, a halvány pink színű delfint, aki különleges külsejének köszönheti világhírnevét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.