Szorcsik H. Viki: "Ha a volt párom csak úgy elvehette tőlem a piciket, ezt én is megtehetem!"

Forrás: -- -
színésznő Jóban Rosszban gyerekek Szorcsik H. Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét Szorcsik H. Vikinél van két kisgyereke. A fiatal színésznő úgy döntött visszaszerzi gyerekeit és meg is tette. 

"Éjszakákat zokogtam át. Kértem a gyermekeimet szépen, kiabálva, egyedül és testőrökkel, mire a párom rendőrt hívott rám, de az egyenruhás is csak széttárta a kezét. Nem bírtam tovább, döntöttem: ha a volt párom csak úgy elvehette tőlem a piciket, ezt én is megtehetem!"mondta a Blikknek a Jóban Rosszban egykori színésznője. Viki azt állítja, párja az egy hónappal ezelőtti láthatás után nem vitte vissza a közös gyermekeiket.

Forrás: --

"Minden bátorságomat összeszedtem, és az ügyvédem, dr. Hyross Virág kíséretében elmentem értük. Szükségesnek éreztem, hogy az ügyvédem mellettem legyen, ugyanis korábban hiá­ba próbáltam elhozni Andriskát az óvodából, nem adták oda. Most viszont sikerült, sőt a bölcsődében nagyon segítőkészek voltak, Zara hosszú percekig csimpaszkodott a nyakamba, agyonpuszilgattuk egymást. Persze Andriska is elképzelhetetlenül örült, ám egyelőre nem érti, hogy mi zajlik körülötte, így kicsit mérges volt rám, amiért hosszú ideig nem láthatott. Gyesen vagyok, Zarának a legjobb helye mellettem van, miért is kéne bölcsődébe vinnem? Andriskát pedig beíratom egy környékbeli óvodába" - tette hozzá Viki, aki nemrégiben arról beszélt, mindent megtesz azért, hogy gyerekei vele legyenek.

A lap Viki párját is szerette volna megkérdezni a történtekről, ám a férfi nem nyilatkozott.

A Jóban Rosszban egykori színésznőjének kapcsolata, amiből két gyerek is született, öt év után ment tönkre. A 23 éves lány később azzal vádolta exét, hogy egy láthatás után nem adta vissza a kicsiket. Ráadásul azt is bevallotta: előfordult, hogy párja ütötte és rugdosta őt, amit a férfi tagadott. A lány már három hete nem találkozott gyerekeivel, de nyilatkozata szerint a végsőkig küzdeni fog értük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.