Ismét Szorcsik H. Vikinél van két kisgyereke. A fiatal színésznő úgy döntött visszaszerzi gyerekeit és meg is tette. 

"Éjszakákat zokogtam át. Kértem a gyermekeimet szépen, kiabálva, egyedül és testőrökkel, mire a párom rendőrt hívott rám, de az egyenruhás is csak széttárta a kezét. Nem bírtam tovább, döntöttem: ha a volt párom csak úgy elvehette tőlem a piciket, ezt én is megtehetem!"mondta a Blikknek a Jóban Rosszban egykori színésznője. Viki azt állítja, párja az egy hónappal ezelőtti láthatás után nem vitte vissza a közös gyermekeiket.

Forrás: --

"Minden bátorságomat összeszedtem, és az ügyvédem, dr. Hyross Virág kíséretében elmentem értük. Szükségesnek éreztem, hogy az ügyvédem mellettem legyen, ugyanis korábban hiá­ba próbáltam elhozni Andriskát az óvodából, nem adták oda. Most viszont sikerült, sőt a bölcsődében nagyon segítőkészek voltak, Zara hosszú percekig csimpaszkodott a nyakamba, agyonpuszilgattuk egymást. Persze Andriska is elképzelhetetlenül örült, ám egyelőre nem érti, hogy mi zajlik körülötte, így kicsit mérges volt rám, amiért hosszú ideig nem láthatott. Gyesen vagyok, Zarának a legjobb helye mellettem van, miért is kéne bölcsődébe vinnem? Andriskát pedig beíratom egy környékbeli óvodába" - tette hozzá Viki, aki nemrégiben arról beszélt, mindent megtesz azért, hogy gyerekei vele legyenek

A lap Viki párját is szerette volna megkérdezni a történtekről, ám a férfi nem nyilatkozott.

A Jóban Rosszban egykori színésznőjének kapcsolata, amiből két gyerek is született, öt év után ment tönkre. A 23 éves lány később azzal vádolta exét, hogy egy láthatás után nem adta vissza a kicsiket. Ráadásul azt is bevallotta: előfordult, hogy párja ütötte és rugdosta őt, amit a férfi tagadott. A lány már három hete nem találkozott gyerekeivel, de nyilatkozata szerint a végsőkig küzdeni fog értük.