Egy újabb családtag Hajdúéknál - Hihetetlenül cuki kutyust kapott Noncsi

Sarka Kata kutya család Hajdú Milla Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cukiságcunami a Hajdú-családban: megérkezett Milla kistestvére, Tara.

Hajdú Péter Facebook-oldalán osztotta meg az alábbi képet, amin kislányuk kezében egy ennivaló apróság, egészen pontosan egy pomerániai törpe spicc fajtájú kutyus látható. A cuki ebet Noncsi kapta ajándékba édesapjától.

Íme, hazánk leghíresebb szőrgombócai - Sztárcsaládok és házi kedvenceik

Te hallottál már Hajdú Milláról, a híres celebcsalád legkisebb tagjáról? Vagy láttad már Schobert Hacsi legutóbbi fotóját? Ne reménykedj, nem a hazai sztárok eltitkolt, törvényen kívüli gyermekeiről rántjuk le most a leplet – az alábbiakban egy sokkal vidámabb, no meg szőrösebb témával foglalkozunk inkább: bemutatjuk nektek a hazai sztárcsaládok méltán híres házi állatait.

A Life.hu kérdésére Sarka Kata így mesélt a kutyusról: "Peti ma hozta haza Tarát, így már Millának is lesz társa. Persze itt vagyunk neki mi is, de a kutyatársaság is fontos. A két kutya egyébként még nem találkozott, az első napot külön töltik. Milla a szomszédban van addig, amíg Tara kicsit megszokja az új helyét."

Forrás: Facebook / Hajdú Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.