Sofia Vergara kétpofára majszolta a chipset a díjátadón - Fotó!

gála színésznő Emmy-díj chips Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű kolumbiai színésznő is részt vett a vasárnap este megrendezett Emmy-gálán, amelyen úgy tűnik, alaposan megéhezett. 

Sofia egy igazán elegáns, sellőfazonú ruhában jelent meg a nívós eseményen, melyen Hollywood legnagyobb sztárjai jelentek meg. A díjátadó majdnem 3 órán keresztül zajlott, így biztosan sokan megéheztek a műsor végéig. A jelek szerint a színésznő nem sokáig bírta, és inkább a kezébe vette a dolgokat: elővett egy zacskó chipset, és elkezdett majszolni belőle. Bár valószínűleg egy ügyes marketingfogásról van szó, igazán viccesre sikeredett a róla készült kép.

Forrás: Instagram/entertainmenttonight

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.