Ennél tündéribb videót még nem láttunk! Így ébred a baba a cicájával

a nap videója videó család cica háziállat macska gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta nem láttunk annál édesebb videót, mint amelyen a kisgyerek cicájával együtt ébred. 

A baba kiscicájával az ölében aludt el, közös ébredésükre pedig egyszerűen szavak sincsenek. Szinte elolvadtunk tőlük, annyira aranyosak! Nézd meg a róluk készült videót:

Szörnyű játszótéri baleset: egy hinta ölte meg az ötéves kisfiúthttp://www.life.hu/news/20150921-jatszoteri-baleset-poracon-egy-hinta-olt-meg-egy-ot-eves-kisfiut.htmlEgy faszerkezetű hinta omlott össze és temetett maga alá egy ötéves fiút Szlovákiában. A gyerek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. News--Tragédia! Egy fiatal nőt gázolt halálra a ráckevei HÉVhttp://www.life.hu/news/20150921-halalra-gazolt-egy-fiatal-not-a-rackevei-hev.htmlSzörnyű tragédia történt vasárnap este a ráckevei HÉV vonalán: a jármű egy fiatal nőt gázolt halálra. News--Már tudják, ki végezhetett Whitney Houstonnal és lányával?http://www.life.hu/news/20150917-whitney-houstont-es-bobbi-kristina-brownt-meggyilkoltak-az-egyik-rokon-szerint.htmlAhogyan arról beszámoltunk: döbbenetes kijelentést tett Whitney Houston nemrég tragikusan elhunyt lányának nagynénje, aki szerint a világhírű énekesnőt és Bobbi Kristina Brownt valójában meggyilkolták. Most azt is meglebegtette, kik állhattak a tragédia hátterében. News--Micsoda fordulat! Cristiano Ronaldót kísérte pályára az elgáncsolt szír menekült kisfiahttp://www.life.hu/news/20150920-cristiano-ronaldot-kiiserte-palyara-a-real-madrid-szineiben-az-elgancsoltszir-menekult-kisfia.htmlÚgy tűnik, végül minden jóra fordul a Röszkénél elgáncsolt szír kisfiú családjában, akik Spanyolországban kedztek új életet. News--Teljesen összeomlott a rendőr, aki felfedezte a halott szír kisfiú testéthttp://www.life.hu/news/20150907-mehmet-ciplak-rendor-teljesen-osszeomlott-amikor-meglatta-a-tengerbe-fulladt-halott-szir-kisfiu.htmlAz egész világot sokkolta a fénykép, mely a halott szír kisfiú partra vetett testét ábrázolja. Most megszólalt a rendőr, aki felfedezte és a karjában vitte a már élettelen gyermeket. News--Elhunyt az ismert magyar közgazdász, Rácz Margithttp://www.life.hu/news/20150921-elhunyt-racz-margit-ismert-kozgazdasz.htmlElhunyt Rácz Margit, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Világgazdasági Intézetének tudományos főmunkatársa. A neves közgazdászt 68 éves korában érte a halál. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.