Közel 50 éves a rapper, de nem érzi magát annyinak. Tele van engergiával, valósággal szárnyal, fáradhatatlannak érzi magát. És ebben családja és új barátnője is segítségére van. 

A tetovált fenegyerek 12 év után hagyta el feleségét, akivel közös gyermekük miatt azóta is jó kapcsolatot ápol. Nem sürgeti a válást, és új barátnőjével sem sürgeti az összeköltözést. "Óvatos duhaj lettem" - mesélte a Story magazinnak. 

Felesége és közte jó a kapcsolat, közös kislányuk és ő maga is elfogadta Zolee új, nála 24 évvel fiatalabb barátnőjét. Szerencsére senki nem féltékenykedik. 

Ganxsta ZoleeForrás:Viasat3

"Április óta vagyunk együtt a barátnőmmel, de még nem költöztünk össze. Nem rontok ajtóstul a házba, már óvatosabb duhaj vagyok. Jövőre külföldi turnéra indulunk a fiúkkal, a barátnőm azonban oda nem jöhet velünk. Szerencsére a párom megérni és elfogadja ezt a döntést. Fiatalkora ellenére tökéletesen átlátja, hogyan működik a showbiznisz." - meséli a marcona külsejű Zolee. 

A rapper állítja: az új szerelemtől teljesen megfiatalodott. "Egy igazi óriáscsecsemő vagyok, és ha eszembe jut, hogy fél év múlva már betöltöm az 50-et, egyszerűen nem hiszem el. Tele vagyok energiával, szárnyalok és fáradhatatlannak érzem magam. Ezt a lendületet az új kapcsolatomtól kaptam. Szerencsére úgy tudtam lezárni a múltamat, hogy a feleségemben nem maradt tüske vagy sértettség a szakítás után. Boldog és szerencsés ember vagyok!"