Az ott árnyék vagy bajuszka? Íme, Kendall Jenner smink nélküli arca

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
Kendall Jenner bajusz smink nélkül Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemet váltott Caitlyn (leánykori nevén Bruce) Jenner nagyobbik lánya, Kendall arról beszélt a Keeping Up With The Kardashians című sorozat előzetesében, hogy nehéz elengednie az "apafigurát". Azonban nem ez a legizgalmasabb a kis videóban.

Nehéz időszakon ment keresztül Caitlyn Jenner lánya, Kendall. Nem volt egyszerű feldolgoznia, hogy az édesapja már nem apa, hanem nő. Az amerikai közönség vasárnap végre láthatja a sorozat speciális Bruce Jenner epizódjában, hogy élték meg Kardashianék a családfő nővé válását.

A kisfilmben egy gramm smink sincs Kendallon, aki egyébként így is kifejezetten bájos, de felsejlik a vágóképeken egy "legénytoll" bajuszka. Persze az is lehet, hogy rosszul láttuk.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Íme, néhány kép az előzetesből. Szerinted van bajsza a fiatal lánynak, vagy csak rossz időben, rossz helyen jelent meg árnyék az arcán?

Bajusz vagy árnyék?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.