Nincs koránkelés, nincs stressz, se alacsony fizetés, helyette szórakozhatsz, luxuskörülmények között élheted a mindennapokat, ráadásul jó pénzt vihetsz haza. Elképesztő, de van ilyen – csak nagyon szerencsésnek kell lenni!

Vízicsúszda-tesztelő

Valószínűleg rengetegen irigykednek a liverpooli Tommy Lynchre, akinek elképesztően komoly beosztása van, ugyanis vízi csúszdákat tesztel a világ minden pontján. A férfi a legszebb üdülőparadicsomokban (Mallorcán, Görögországban, Jamaicán, Cipruson, Floridában) tengeti mindennapjait, közben pedig kipróbálja a világ legjobb csúszdáit. A biztonsági szempontokat tesztelő férfi évi 8 millió forint körül keres.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Luxussziget-felügyelő

A világ legjobb állásaként hirdették meg a 35 ezer pályázót bevonzó szigetfelügyelői posztot.  Az állást végül Ben Southall nyerte el, aki azóta is a trópusi Hamilton-szigeten él a Nagy Korallzátonyon. A luxus körülmények, az állandó napsütés, a kötelező búvárkodás mellett még fizetést is kapott a srác, aki a szerződés lejárta után vásárolt néhány apartmant a szigeten, ugyanis esze ágában sincs elköltözni a paradicsomból

Nászút-tesztelő

Minden idők legjobb páros munkáját az egyik ír turisztikai vállalat írta ki: nászút tesztelői munkakörbe kerestek embereket. A felhívásra több mint 30 ezer ember jelentkezett. A szerencsés nyertes Denise és Mark Duffield-Thomas lett, akik egészen pontosan 85 nászúton voltak fél év alatt a világ minden pontján. A nászutas ajánlatok kiélvezése mellett csupán annyi feladatuk volt, hogy blogoljanak az élményeikről.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Luxus franciaágy-tesztelő

Egy brit egyetemista, Roisin Madigan is megcsípett egy álommelót, ami ugyan csak egy hónapig tartott, de elég laza munkával szedett össze fél millió forintot. Egy luxus franciaágyakat gyártó cég kérte fel, hogy tesztelje a termékeket, és írj a meg objektív tapasztalatait egy blogban. Egy hónapnyi könnyű álom és a közel 500 ezer forint ezért nem rossz fizetség.

Jégkrém-fejlesztő

Kristen Schimoler egy világhírű jégrém márka termékfejlesztője, így munkaköre a jégkrémevés és az új ízek kitalálása. Fagyi gurunak lenni egyébként meglepően profi hivatás, a nő ugyanis az egész világot bejárja, hogy a legjobb éttermekben, pékségekben, cukrászatokban kutasson új ízek és inspirációk után. Már csak hab a tortán, hogy a cég biztosítja a konditerem-bérletet, vagyis ingyen sportolhatja le a sok elfogyasztott finomságot.

IllusztrációForrás: Thinkstock

LEGO-építő

A két diplomás Sean Kenney, aki 10 évig dolgozott a webdesign területén, soha nem hitte volna, hogy közel 40 évesen kedvenc gyerekkori hobbijából fog megélni. A férfi ugyanis egyike a 11 profi LEGO-szobor építőnek, akik az áruházakban kiállított sokszor grandiózus méretű, akár egy millió darabka LEGO felhasználásával összeállított alkotásokat készítik.

Támogatott tartalom