Kiss Ádám cipőgyűjteményét egy nő is megirigyelné

gyűjtemény doboz öltöny cipő Michael Jordan Kiss Ádám sportcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A humorista megszállott cipőgyűjtő – derül ki a Pimaszúr átcuccol péntek esti adásából.

A titokban házasodó Kiss Ádám az esküvőn is megmutatta, hogy mekkora cipőfanatikus, ugyanis egy nagyon különleges sportcipőt vett fel öltönyéhez.

Forrás: Kiss Ádám / Facebook

A humorista egyébként hatalmas Michael Jordan-rajongó, még saját babája is van, aminek a kezeit cserélgetni lehet aszerint, hogyan pattogtatja a labdát, vagy dob kosárra. A sztárnak néhány cipőt is sikerült már beszereznie, amit a kosárlabdázó viselt.

„Tizenkilenc éve gyűjtöm a kosaras cipőket; csak azokat, amelyekben Jordan valaha játszott. Némelyiket hordom, de van, amelyik csak dísznek van” – magyarázta Papp Gergőnek Ádám, akinek autogramja is van a kosarastól.

„Ezért Amerikában például megölnének” – mutatott rá egy darabra Ádám, aki nem csupán a cipőket, hanem annak dobozait is otthonában tárolja. „A dobozokat is tárolom, így nem lesz bajuk. Én tartom karban őket, senki nem nyúlhat hozzájuk. Ezeket ugyanúgy gyűjtöm, mint más a szalvétát” – mesélte Ádám.

A teljes adást pénteken az RTLII-n nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.