Sportcipőben nősült Kiss Ádám: De nem akármilyenben

lakodalom esküvő humorista Kiss Ádám sportcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bevalljuk, meglepődtünk volna, ha az ország egyik kedvenc humoristájának esküvője minden humortól mentes lett volna...

Fekete lakkcipő helyett inkább nagy becsben tartott surranóját vette fel Kiss Ádám élete nagy napjára, az esküvőjére.

"Ez nem egy sima sportcipő! Egy ritka Jordan-példány, ami 3 éve pihen a polcomon. Csak erre a napra tartogattam. A szívemben egy makkos cipő se ér fel hozzá" - fűzte a képhez a humorista.

Forrás: Facebook/ Kiss Ádám

Ádám vicces fotót is posztolt, amelyen a barátai megcsodálják vadiúj gyűrűjét. Ezt ITT, a Facebookon megnézheted.

Íme Harnaam, a szakállas nő, aki újraértelmezi a szépségethttp://www.life.hu/trend/20150824-szakallas-no-ujradefinialja-a-szepseget.htmlA szakállas nő, Harnaam Kaur teljesen megbékélt testével. Nem csak a striáit és hegeit szereti, de szakállával is jóban lett.Trend--Ejha! 15 évet is letagadhatna Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20150824-sharon-stone-15-evet-is-letagadhatna.htmlAz 57 éves díva újra elkápráztatta a világot: fantasztikusan nézett ki a vasárnapi Hotbed Gálán.TrendOrigoÍgy fest Jennifer Lopez, ha R2-D2-nak öltözik a Csillagok háborújábólhttp://www.life.hu/trend/20150821-jennifer-lopez-az-american-idol-valogatojan-rtd-2-nak-oltozott-a-csillagok-haborujabol.htmlElég érdekes ruhát kapott magára az énekesnő az American Idol legújabb szériájának válogatására. JLO most egy szexi díva helyett inkább a Csillagok háborújából jól ismert R2-D2-ra emlékeztetett minket. TrendOrigoÉbredés után is gyönyörű a 37 éves Demcsák Zsuzsa - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150821-demcsak-zsuzsa-ebredes-utan-mutatta-meg-magat.htmlDemcsák Zsuzsa a napokban ünnepelte 37. születésnapját, a korából azonban jócskán letagadhatna a gyönyörű műsorvezető, aki most azt mutatta meg, milyen szépen fest ébredés után is. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoJennifer Hudsont megkopasztottákhttp://www.life.hu/trend/20150820-jennifer-hudsont-megkopasztottak-kopaszra-vagatta-a-hajat.htmlJennifer Hudson megvált nőies fürtjeitől. Nincs szüksége hajra - állítja. TrendOrigoForgatási szünetben hatalmas dekoltázsszelfit lőtt Liz Hurleyhttp://www.life.hu/trend/20150822-elizabeth-hurley-mellfit-posztolt.htmlEgyszerűen képtelenség, hogy Elizabeth Hurley már az ötödik X-ben jár.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.