Berki Natasa Zselyke cipő cuki Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Natasa Zselyke cukiskodásának sosem lesz vége. A sztárcsemete ismét huncutkodott egy jót.

Berki Krisztián és Hódi Pamela zabálnivaló kislánya már megint annyira édes, hogy nem tudunk mellette szó nélkül elmenni. Felvette apukája cipőit, amik olyan nagyok rá, hogy úgy fest, mintha búvárkodni indulna az uszonycipőkben.

Látszik, hogy nagyon élvezi a viccelődést, ennivaló mosollyal pózol a kamerának.

Forrás: Instagram/ Berki Krisztián

Perverz! 12 éves lánya exét rontotta meg az anyahttp://www.life.hu/csalad/20150930-12-eves-lanya-exevel-jott-ossze-az-anya.htmlEgy nő 12 éves lánya és barátja szakítottak. Az asszony kihasználta a helyzetet, és kikezdett a tinédzser fiúval. CsaládThinkstockSimogatással és dalokkal gyógyítják a babákathttp://www.life.hu/csalad/20151001-simogatassal-es-dalokkal-gyogyitjak-a-babakat.htmlKülönleges dalok csendülnek fel hetente többször a kecskeméti kórház koraszülőtt részlegén. Szabóné Csikai Ágnes a koraszülötteknek énekel, így gyógyítja őket.CsaládÖsszeomlott Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjének édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20150930-osszeomlott-jim-carrey-ongyilkos-exbaratnojenek-edesanyja.htmlGyógyszer-túladagolással vetett véget az életének Cathriona White, egy nappal azután, hogy Jim Carrey szakított vele. Édesanyja összeomlott a hír hallatán. Család--Hasba szúrta egyéves lányát egy férfi Lajosmizsénhttp://www.life.hu/csalad/20150911-hasbaszurta-egyeves-lanyat-egy-ferfi-lajosmizsen.htmlNyomozást indított a rendőrség egy 31 éves lajosmizsei férfi ellen, aki a gyanú szerint többszöri késszúrással súlyos sérüléseket okozott saját kislányának.Család--Édesapja kesztyűjében versenyzett a kis Schumacherhttp://www.life.hu/csalad/20150914-edesapja-michael-schumacher-kesztyujeben-versenyzett-mick-schumacher-schumacher.htmlOscherslebenben versenyzett Michael Schumacher fia, Mick Schumacher. Bár családja nem tudta elkísérni, Mick gondolatban édesapja segítségével versenyezhetett.Család--Oláh Gergő megmutatta várandós szerelmét - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150911-olah-gergo-varandos-feleseget-nikit-megmutatta-a-facebookon.htmlNovemberben már öttagú lesz Oláh Gergő családja. A kis Karla és Denisz mellé hamarosan kistestvér érkezik.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.