Nagyon megöregedett a Szex és New York Mirandája

Forrás: Northfoto -
öregedés Szex és New York külső Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első pillantásra alig lehet ráismerni Cynthia Nixonra, akit a minap New York utcáin kaptak lencsevégre.

Nemrég a Szex és New York Charlotte-jára csodálkoztunk rá, mennyire eljárt az idő felette, most pedig a Cynthia Nixonról készült legfrissebb képeken hűltünk el, milyen sokat változott a színésznő.

Nem csalás, nem ámítás, ő itt Cynthia Nixon Forrás: Northfoto

Hiába, a kultikus sorozat Miranda Hobbesa immár 49 éves, és hacsak nem vörös szőnyeges eseményen teszi tiszteletét, ő is egy hétköznapi anyuka, mint bármelyik másik földi halandó.

8 hiba, amelyet a Szex és New Yorkban hallhattál

Irigylésre méltó a négy New York-i nő élete, a sok jónak tűnő ötlet, tipp és életbölcsesség között azonban akad néhány, amelyet jobb, ha nem hiszel el - itt segítettünk kibogozni, melyek is ezek.

Durva infók derültek ki a Szex és New York sztárjainak családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20150429-boszorkany-volt-rokona.htmlBen Afflecket már sikerült kiakasztania a családfakutató műsornak azzal, hogy lerántotta a leplet ősei sötét titkáról. A műsor készítői másokat sem kímélnek. CsaládAFPRengeteget változott 10 év alatt Camilla hercegné - jót tett neki a házassághttp://www.life.hu/trend/20150404-rengeteget-valtozott-10-ev-alatt-camilla-hercegne-karoly-herceg-neje.html10 éve házasodott össze Camilla Parker Bowles és Károly herceg. A 67 éves asszonynak szemmel láthatóan jót tett a házasság - rengeteget változott!Trend--Most átélheted a Szex és New York-életérzést - Akár te is beköltözhetsz a híres írónő luxusapartmanjábahttp://www.life.hu/otthon/20150806-aruljak-a-szex-es-new-york-ironojenek-candace-bushnellnek-a-luxus-apartmanjat.htmlEgy korábbi cikkünkben már körbejártuk a Szex és New York négy ikonikus szinglijének karakteresen berendezett filmbéli otthonát. Most egy lépéssel továbbmegyünk, és megmutatjuk annak a világhírű írónőnek a luxuslakását, akinek a kultikus tévésorozatot köszönthettük.OtthonOrigo5 kérdés a szépségről: Ábel Anitahttp://www.life.hu/trend/20150929-5-kerdes-a-szepsegrol-abel-anita-szineszno-musorvezeto.htmlMár egészen fiatalon megismerte az ország, és az iránta való érdeklődés azóta sem lankadt. Játszik, műsort vezet, gyereket nevel, és meg kell hagyni, jobban néz ki, mint valaha! A Life.hu sorozatában ezúttal a bombacsinos anyuka, Ábel Anita mesélt szépségtitkairól. Trend--Gyermekvállaláson gondolkodott a Szex és New York sztárja, Kim Cattrallhttp://www.life.hu/csalad/20150914-kim-cattrall-a-szex-es-new-york-sztarja-a-gyermekvallalasrol-beszelt.htmlBár saját gyermeke nem született, a Szex és New York sztárja ennek ellenére mégis édesanyának érzi magát - árulta el egy nemrég adott interjújában.Család--Micsoda átváltozás! Szabó Zsófiból dögös dívát varázsoltakhttp://www.life.hu/trend/20150930-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-sztarja-kivirult-a-szerelemtol-es-dogos-diva-lett.htmlA színésznő kivirult új szereleme mellett, láthatóan úszik a boldogságban, ráadásul tökéletes külsővel csillog-villog, akár egy világsztár. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.