Csinálj banánból esernyőt! - Meglepő multifunkciós tárgyak

asztal multifunkció otthon tárgyak banán esernyő buborékfújó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is szereted a 2 az 1-ben dolgokat? Az ilyen multifunkciós eszközök egyrészt azért jók, mert sokszor nem kevést pénzt megspórolhatsz, ha két szükséges szolgáltatáshoz egy áráért jutsz hozzá, másrészt pedig azért, mert két különböző funkció keveredéséből bizony vicces dolgok is kisülhetnek. 

2 az 1-ben sampon és balzsam, 2 az 1-ben laptop és tablet, vagy éppen 2 az 1-ben kávé - az egész életünket körbeveszik a multifunkciós termékek, mégis akadnak olyan sokoldalú eszközök, amelyek meglepő formájukkal, vagy éppen össze nem illő rendeltetésükkel még a legtapasztaltabbakat is mosolyra fakasztják. Az alábbiakban ilyen ötletes és meglepő multifunkciós tárgyakat válogattunk össze: mosogatókefe, amely egyben buborékfújó is, vagy éppen banánnak álcázott esernyő, neked melyik a kedvenced?

/1510/Megle2015102133756
Ettől még Marty McFly is beájulna - Okosotthon nem csak a filmekben létezikhttp://www.life.hu/otthon/20151001-okosotthonok-intelligens-kornyezetbarat-megoldasok-a-jovoben.htmlMarty McFly 2015-be látogatott előre a Vissza a jövőbe második részében, a futurisztikus Hill Valleyben pedig megannyi innovációval találta szemben magát, ilyen volt például jövőbeli családjának intelligens otthona is. Hanggal irányítható berendezések, videókonferencia és lapostévé - mindez 1985-ben még csak sci-fi volt, már azonban az életünk részévé vált. És a jövőben sokkal több technikai újítás vár még ránk, talán csak néhány év, és napjainkat valóban okosotthonokban fogjuk tengetni. Otthon--Varázsolj otthonodból vidéki kúriáthttp://www.life.hu/otthon/20150928-a-country-videki-lakberendezesi-stilus-jellemzoje.htmlElvágyódás, harmónia keresés, menekülés a zajos nagyvárosi életből - nagyjából ezek azok a érzések, amelyeket egy country, azaz vidéki stíusban berendezett otthon áraszt magából. Az utóbbi években különösen nagy népszerűségnek örvend ez az irányzat, ha te is egy "vidéki kúriát" szeretnél varázsolni otthonodból, kövesd tippjeinket! Otthon--Micsoda fényűzés - Megmutatta otthonát Gáspár Lacihttp://www.life.hu/otthon/20150929-gaspar-laci-enekes-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-mutatta-meg-otthonat.htmlGáspár Laci a Hal a tortán adásában engedett betekintést saját tervezésű otthona falai közé. Otthon--Csodaszép őszi dekorációk, egyszerűenhttp://www.life.hu/otthon/20150925-egyszeru-csinald-magad-oszi-dekoraciok-a-lakasban.htmlAz ősz a szüret, a színes levelek és a gyönyörű dekorációk időszaka - ne várj te sem tovább, dekoráld ki otthonod néhány, évszakhoz illő dísszel. Ha gyerkőc is van a családban, akkor tökéletes hétvégi program lehet mindannyiótoknak. Mutatjuk a mi kedvenc ötleteinket. OtthonThinkstockA szőnyegvásárlás alapszabályaihttp://www.life.hu/otthon/20150922-igy-vasarolj-szonyeget-otthonodba-szabalyok-tanacsok.htmlA szőnyeg a szobánk egyik leghangsúlyosabb textilje, segítségével otthonunkban meleg, családias légkört tudunk teremteni - már ha nem baltázzuk el a szőnyegválasztást! Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az aranyszabályokat, amikre a tökéletes "talpalávaló" kiválasztásakor érdemes odafigyelned. Otthon--Ezekben a luxuságyakban hajtják álomra fejüket a hírességekhttp://www.life.hu/otthon/20150915-sztarok-luxus-haloszobai-agyai.htmlElegáns, letisztult, vagy éppen egzotikus? Mindig is kíváncsi voltál rá, hogy Hollywood legfényesebb csillagai egy pörgős nap után milyen hálószobában térnek nyugovóra? Nem kell többé kétségek között élned, az alábbi válogatásunkban összegyűjtöttük a legszebb (és legmeghökkentőbb) sztárhálószobákat.OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.