Istenes Bencét kicsavartuk - Jógaórára vittük a műsorvezetőt

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
műsorvezető ászana Istenes Bence póz jóga sport Vigyél el! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pörgős életet élő sztárt megleptük egy gerincjógaórával, és megmutattuk neki, hogy a pasiknak is jól áll, amikor szép testtartásban pózolnak.

Istenes Bence kicsit fáradtan érkezett a jógaórámra, de biztosítottam róla, hogy hamar felpezsdül, ha a csavaros ászanákban (testtartás) megérzi a jóga áldásos hatását. A Vigyél el! műsorvezetője soha nem próbálta még ezt a mozgásformát, és óra előtt elmesélte, mit gondol róla.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„A jógát azért nem próbáltam eddig, mert szerintem a pörgős természetemhez nem passzol ez a nyugis sport. Ennek ellenére szívesen eljöttem, mert nyitott vagyok az új dolgokra, és érdekelt, mit tud adni a jóga” – kezdte Bence, akinek azt a kérdést is feltettem, hogy szerinte a férfiak hogyan viszonyulnak ehhez a mozgásformához.

„Nyilván sokakban él az előítélet, hogy a jóga csajos, és például a boksz férfias. Ettől függetlenül úgy gondolom, nem ciki kipróbálni olyat, amiről esetleg nem is sejtem, hogy nekem bejön” – magyarázta az RTL sztárja, aki meglepően jól végrehajtotta az ászanákat, szinte alig kellett javítani. Érezhető volt, hogy megfelelő testtudattal rendelkezik, és rendben van önmagával. Bár a fatartásnál - ami egy nehezebb egyensúlygyakorlat - kicsit kibillent, végül apró segítséggel sikerült végrehajtania.

/1510/_gy_b2015106122957

„A fejen állást nem vállalnám, de amiket itt az órán kipróbáltunk, azok még nekem is tetszettek. Érdekes megérezni, hogy olyan izmaim is vannak, amiről eddig nem tudtam. A jóga valóban más izomcsoportokra hat, mint például a boksz, a snowboard vagy azok a sportok, amiket eddig kipróbáltam” - mondta Bence, aki megígérte, hogy ha egyszer szeretne kiszakadni a pörgésből, eljön, és kipróbálja, milyen csoportban csavarni vagy nyújtani a gerincét.

Istenes Bence nagyinterjú

„Amikor hazajöttünk Magyarországra, az is nagyon megviselt. Akkor épp szerelmes voltam, az volt a legdurvább elszakadásom" – mondta a Life.hu-nak Bence, aki őszintén mesélt új műsora, a Vigyél el! kapcsán csajokról, párkeresésről, szerelemről, sőt még a hitről való gondolkodása is szóba került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.