A pörgős életet élő sztárt megleptük egy gerincjógaórával, és megmutattuk neki, hogy a pasiknak is jól áll, amikor szép testtartásban pózolnak.

Istenes Bence kicsit fáradtan érkezett a jógaórámra, de biztosítottam róla, hogy hamar felpezsdül, ha a csavaros ászanákban (testtartás) megérzi a jóga áldásos hatását. A Vigyél el! műsorvezetője soha nem próbálta még ezt a mozgásformát, és óra előtt elmesélte, mit gondol róla.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„A jógát azért nem próbáltam eddig, mert szerintem a pörgős természetemhez nem passzol ez a nyugis sport. Ennek ellenére szívesen eljöttem, mert nyitott vagyok az új dolgokra, és érdekelt, mit tud adni a jóga” – kezdte Bence, akinek azt a kérdést is feltettem, hogy szerinte a férfiak hogyan viszonyulnak ehhez a mozgásformához.

„Nyilván sokakban él az előítélet, hogy a jóga csajos, és például a boksz férfias. Ettől függetlenül úgy gondolom, nem ciki kipróbálni olyat, amiről esetleg nem is sejtem, hogy nekem bejön” – magyarázta az RTL sztárja, aki meglepően jól végrehajtotta az ászanákat, szinte alig kellett javítani. Érezhető volt, hogy megfelelő testtudattal rendelkezik, és rendben van önmagával. Bár a fatartásnál - ami egy nehezebb egyensúlygyakorlat - kicsit kibillent, végül apró segítséggel sikerült végrehajtania.

/1510/_gy_b2015106122957

„A fejen állást nem vállalnám, de amiket itt az órán kipróbáltunk, azok még nekem is tetszettek. Érdekes megérezni, hogy olyan izmaim is vannak, amiről eddig nem tudtam. A jóga valóban más izomcsoportokra hat, mint például a boksz, a snowboard vagy azok a sportok, amiket eddig kipróbáltam” - mondta Bence, aki megígérte, hogy ha egyszer szeretne kiszakadni a pörgésből, eljön, és kipróbálja, milyen csoportban csavarni vagy nyújtani a gerincét.

Istenes Bence nagyinterjú
„Amikor hazajöttünk Magyarországra, az is nagyon megviselt. Akkor épp szerelmes voltam, az volt a legdurvább elszakadásom" – mondta a Life.hu-nak Bence, aki őszintén mesélt új műsora, a Vigyél el! kapcsán csajokról, párkeresésről, szerelemről, sőt még a hitről való gondolkodása is szóba került.