szépészeti beavatkozás szépség Lilu plasztikázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere Liluval beszélgetett a szépségről, a bőr öregedéséről és a plasztikázásról. A gyönyörű műsorvezető elárulta, mit tesz a bőre szépségéért.

Lilu régóta sokat foglalkozik azzal, hogy szép legyen a bőre. Elmondta véleményét a plasztikáztatásról és a nők bőrének öregedéséről. A Life.hu videójából az is kiderül, vajon Lilu vállalkozna-e arra, hogy kés alá fekszik.

10 melltartóbaki, amit mindannyian elkövettünk a húszas éveinkbenhttp://www.life.hu/trend/20151005-melltarto-bakik-kivillano-kebel-es-tarsai-a-huszas-eveinkbol.htmlBakikat mindig követünk el, utána pedig nagyon jókat nevetünk rajta. Ez még inkább igaz, ha az öltözködésünkről van szó... Trend--Szuper sminktrükk októberre - a kék az új fekete!http://www.life.hu/trend/20151005-szuper-sminktrukk-oktoberre-hodit-a-kek-szin-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlAz őszi divatheteken már megbizonyosodhattunk arról, hogy a következő szezon újragondolt varázslata a kékek különböző izgalmas árnyalataival egészül majd ki. Próbáld ki, legyél trendi fashionista már most! Trend--Berki Natasa Zselyke bepózolt - Nincs nála trendibb bölcsishttp://www.life.hu/trend/20151006-berki-natasa-zselyke-minden-reggel-stilusosan-indul-a-bolcsibe.htmlBerki Krisztián tündéri kislánya már több mint egy hónapja minden egyes reggel útra kel a szüleivel a bölcsi felé. A kis Zselykéről azóta mindig kaphatunk egy csini fotót. TrendOrigo18 kategóriában hirdettek győztest a bajusz- és szakállvilágbajnokságon - Döbbenetes fotók!http://www.life.hu/trend/20151005-bajusz-es-szakallvilagbajnogsagot-rendeztek-ausztriaban.htmlNémi meglepetésre nagy amerikai sikert hozott az Ausztriában vasárnap befejeződött bajusz- és szakállvilágbajnokság, a 18 kategória harmadában hirdettek egyesült államokbeli győztest. Trend--Valódi plasztikrém lett Salma Hayekbőlhttp://www.life.hu/trend/20151006-salma-hayek-vilaghiru-szineszno-plasztikaztatta-az-ajkait-es-kacsacsorszaja-lett.htmlA színésznő feltöltette a száját és most pont úgy fest, mint egy kacsacsőrű szelfidíva az internetről. Trend--Őszi farmerkörkép - válogass kedvedre 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20151005-oszi-farmerkorkep-farmerok-10-000-forint-alatt.htmlA farmerok divatja is évről évre változik, ám az idei szezonban szerencsére semmi sincs kőbe vésve. A szűk szárú nadrágok mellett a trapéz és a boyfriend fazon is hódít, a farmerruhák, ingruhák fénykorukat élik, egy farmering pedig nagyon fel tudja dobni az összhatást. Az árak miatt sem kell aggódnod - íme néhány klasszikus darab 10 ezer forint alatt! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.