Gyűrű helyett bikakarika? - Hódít az eljegyzési piercing

septum eljegyzés eljegyzési gyűrű orrpiercing piercing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eljegyzési gyűrűk gyönyörűek, az eljegyzési tetkók egy életre szólnak, és menők, ráadásul itt van az új őrület is, az eljegyzési piercing.

Állítólag egyre többen kérik meg szívük választottjának kezét orrpiercinggel. Delfina Delettrez tervező hozta divatba a nem ujjra, hanem orrba helyezhető karikás eljegyzési ékszert, és már több sztár úgy döntött, kipróbálja.

Forrás: Instagram/#delfinadelettrez

Természetesen kérhető aranyból, ezüsből, és akár milliókat érő gyémántokkal is kirakva a septum nevű ékszer.

Szerinted menő vagy nem?

Ezüstróka lett Tom Hanksből - Ilyen ősz a színészhttp://www.life.hu/trend/20151008-osz-haja-lett-tom-hanksnek.htmlNem biztos, hogy ráköszönnénk Tom Hanksre, ha szembejönne, ugyanis teljesen felismerhetetlen lett a színész. TrendNorthfotoPalvin Barbi meghódította a vörös szőnyeget - Íme a leggyönyörűbb szettjeihttp://www.life.hu/trend/20151006-palvin-barbara-szulinapos-szuper-szettek-tole-a-voros-szonyegen.htmlMa lett 22 éves Palvin Barbi, akit nem túlzás az egyik legsikeresebb magyar modellként emlegetni. A fiatal szépség egyre többször jelenik meg neves vörös szőnyeges eseményeken, díjátadókon, mi pedig méltán lehetünk rá büszkék. Ő tényleg bármit magára vehet, akkor is csodaszép, de azért megmutatjuk, milyen ruhákban hódított a világsztárok között az utóbbi években. TrendAFPBombaformában van a sztárszakács, Nigella Lawson - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151006-nigella-lawson-sztarszakacs-bombaformaban-van.htmlHol van már az a beesett, gondterhelt arc? A sztárszakács újra tündököl. Trend--5 trükk, amitől sokkal tartósabb lesz a rúzsodhttp://www.life.hu/trend/20151006-5-trukk-amitol-sokkal-tartosabb-lesz-a-ruzsod-larion-oscar-tippjei.htmlA rúzsok fénykorukat élik, a nude mellett télre visszatérnek az egészen sötét árnyalatok, a piros, a fukszia és társaik. Ám a rúzs csakis ápolt ajkakon mutat jól, és persze vannak alapszabályok, amiket nem árt betartani a kínos helyzetek elkerülése miatt. Larion Oscar sminkmester trükkjeit érdemes megfontolni! Trend--Csisztu Zsuzsa dögös dívaként pózolt nyaralásánhttp://www.life.hu/trend/20151006-csisztu-zsuzsa-musorvezeto-divakent-pozolt-olaszorszagi-nyaralasan.htmlKözel két hetet töltött Olaszországban családjával Csisztu Zsuzsa, aki elárulta, imádja az olaszok kifinomult stílusérzékét. Trend--Berki Natasa Zselyke bepózolt - Nincs nála trendibb bölcsishttp://www.life.hu/trend/20151006-berki-natasa-zselyke-minden-reggel-stilusosan-indul-a-bolcsibe.htmlBerki Krisztián tündéri kislánya már több mint egy hónapja minden egyes reggel útra kel a szüleivel a bölcsi felé. A kis Zselykéről azóta mindig kaphatunk egy csini fotót. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.