Közismert színészek, sztárok, olimpikon sportolók és a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség versenyzői szívvel-lélekkel futottak a Csemete Alapítvány által felkarolt, fogyatékkal élő gyerekekért.

Puskás Peti, bár picit meghűlt a futás előtt, így is örömmel teljesítette a távot.

"Már az elején begyújtottam a rakétákat és az Operáig meg sem álltam. Nagyon jó érzés volt, tudtam, hogy harcolnom kell, hisz' nem csak magamért teszem. Persze az is motivált, hogy a pocakomat kicsit lefaragjam, de úgy tűnik ennyi nem volt elég, dolgoznom kell még az ügyön" – mosolyog Peti.

Forrás: Just Creative

Petitől Horváth Éva remek formában vette át a stafétabotot. A szépségkirálynő rutinos futó és adakozó, így a 10 kilométeres távot könnyedén teljesítette, majdhogynem repetázott is. Vajda Attila, olimpiai bajnok kenusunk valóban nem tudott megállni 10 kilométer után, ugyan a maratoni álmot sajnos 21 kilométernél egy húzódás félbeszakította, Attila így is duplán teljesítette a nemes küldetést. Pindroch Csaba, Kozák Danuta, Kulcsár Edina és Vadon Jani is szenzációsan menetelt Suha Levente és Lapcán László speciális olimpikonjainkkal karöltve.