Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a HRT fitnesz kerül terítékre. 

HRT, azaz Health Rescue Team. Itt nem kell tartanod attól, hogy cicababákkal vagy selyemfiúkkal futsz össze az öltözőben, szuper a társaság, mindenki „span" mindenkivel. Az edzés elég kemény, tehát egy mentális felkészülés nem árt előtte. Mindig van B, azaz könnyebb mozdulat opció, ha nem tudod kivitelezni az adott gyakorlatot.

Fotó: Lindmayer Zsolt

A sorozatokból az állomásonkénti 40 másodperc munka, 15 másodperc pihenő nem hiányozhat, a kötéllel (hasonló, mint a TRX), a kettlebellel, a hasprésekkel és guggolásokkal, saját testsúlyos gyakorlatokkal átszőve.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!