Patidta Kusongsaang korábban 35 ezer eurónak megfelelő összegért vállalta, hogy világra hozza Gordon Lake és férje közös gyermekét. Most azonban meggondolta magát.

Bírósághoz fordult Patidta Kusongsaang, aki 9 hónappal ezelőtt világra hozta a Thaiföldön élő amerikai meleg pár, Gordon Lake és férje első közös gyermekét – írja a német Bild napilap.

Forrás: Thinkstock

Az asszony elmondása szerint „normális családi életet" akar a kislánynak, Carmennek, ezért változtatta meg döntését. A lap szerint a hatóságok is Patidta oldalán állnak, mivel az azonos nemű kapcsolatokat Thaiföldön hivatalosan nem fogadnak el. A kislány ügyét jövő hónap végén fogják tárgyalni a bangkoki bíróságon.

5 millió forintért bárkinek szülnek - Nagyító alatt a béranyaság
A béranya fellelése csak az első lépés a baba születése felé, hiszen hazánkban nincs orvos, aki vállalkozna arra, hogy beültesse az embriót a dajkaanyába. Itt jöhet aztán képbe Románia vagy India: ha a gyermekre vágyó pár bírja erővel, idővel és persze pénzzel, ezeket az országokat felkeresheti, a béranyaság elfogadott dolog. A gyerek ára pedig milliós nagyságrendű: egy béranya minimum körülbelül 3-5 millió forintot kérhet. A Life.hu cikkét a béranyaságról ide kattintva olvashatod.