Meleg párnak szült gyermeket a béranya – Most vissza akarja szerezni a kislányt

Forrás: Thinkstock -
törvényesség házasság Thaiföld elhelyezés meleg pár kislány ügy Amerika bíróság béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patidta Kusongsaang korábban 35 ezer eurónak megfelelő összegért vállalta, hogy világra hozza Gordon Lake és férje közös gyermekét. Most azonban meggondolta magát.

Bírósághoz fordult Patidta Kusongsaang, aki 9 hónappal ezelőtt világra hozta a Thaiföldön élő amerikai meleg pár, Gordon Lake és férje első közös gyermekét – írja a német Bild napilap.

Forrás: Thinkstock

Az asszony elmondása szerint „normális családi életet" akar a kislánynak, Carmennek, ezért változtatta meg döntését. A lap szerint a hatóságok is Patidta oldalán állnak, mivel az azonos nemű kapcsolatokat Thaiföldön hivatalosan nem fogadnak el. A kislány ügyét jövő hónap végén fogják tárgyalni a bangkoki bíróságon.

5 millió forintért bárkinek szülnek - Nagyító alatt a béranyaság

A béranya fellelése csak az első lépés a baba születése felé, hiszen hazánkban nincs orvos, aki vállalkozna arra, hogy beültesse az embriót a dajkaanyába. Itt jöhet aztán képbe Románia vagy India: ha a gyermekre vágyó pár bírja erővel, idővel és persze pénzzel, ezeket az országokat felkeresheti, a béranyaság elfogadott dolog. A gyerek ára pedig milliós nagyságrendű: egy béranya minimum körülbelül 3-5 millió forintot kérhet. A Life.hu cikkét a béranyaságról ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.