Less be a Downton Abbey ikonikus kúriájának falai közé!

Forrás: elledecor.com -
Anglia Downton Abbey ingatlan birtok otthon eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Downton Abbey című kosztümös-romantikus sorozat a britek egyik nagy kedvence, akkora népszerűségnek örvend a szigetországban, hogy még Katalin hercegné, Kamilla, sőt Erzsébet királynő is rajong érte. Nos, a sorozat egyik legendás otthona nemrégiben új gazdára talált.

Bár a Downton Abbey csupán a forgatókönyvírók fantáziájában született, az ikonikus épületek a valóságban is léteznek. A sikersorozat kitalált nagybirtoka, a Downton Abbey igazából a Highclere-kastély nevet viseli. A grandiózus ingatlan mellett azonban van egy másik, bár kisebb, de ugyancsak impozáns épület is a szériában, mégpedig Violet Crawley, Grantham özvegy grófnéjának otthona.

Forrás: elledecor.com

Az eredetileg Byfleet Manor névre hallgató birtokot nagyjából 10 éve vásárolta meg egy Julie Hutton nevezetű üzletasszony, aki idén májusban közel 6 millió dollárért bocsátotta a piacra. A 17. századi kúria összesen 600 négyzetméteres, nyolc hálószobája van, de tartozik hozzá nagyjából 19 holdnyi föld is.

A gyönyörű, régi épületnek nem kellett sokat a piacon állnia, egy elszánt vásárló (talán Dowton Abbey-rajongó?) gyorsan lecsapott rá. A pontos vételárról és arról, hogy az új tulajdonos mit szeretne kezdeni a legendás épülettel, nincs információ, Downton Abbey-rajongóként csak reménykedhetünk benne, hogy szándékában áll megőrizni a sorozatban megismert formájában.

Nézd meg galériánkat, és kukkants be a kultikus enteriőrökbe!

/1510/Less_20151016111020Kísértetek, tragédiák, legendák - Félelmetes magyarországi vidékekhttp://www.life.hu/otthon/20151014-magyarorszagi-kisertetjarta-epuletek-kastelyok-falvak.htmlA közelgő mindenszentek, vagy ahogy manapság divatos mondani, halloween alkalmából egy kis szellemtúrára szeretnénk invitálni. Ha november első hétvégéjét kirándulással töltenéd, az alábbi kísértetjárta helyeket mindenképpen érdemes felkeresned. Otthon--Őszi nagytakarításra fel! Kövesd tippjeinket!http://www.life.hu/otthon/20151013-oszi-nagytakaritas-ezekre-figyelj.htmlNincs annál egyszerűbb és kényelmesebb, mint lelépni a családdal hosszú hétvégézni, és otthonodat egy takarítónőre bízni, hogy mire hazaérj, rend és tisztaság fogadjon. Idilli elképzelés, nem igaz? Ezt azonban csak kevesen engedhetik meg maguknak, így hát inkább adunk néhány hasznos tippet arra, hogyan is állj neki az őszi nagytakarításnak. Otthon--Manilai nekropolisz - Élet a holtak városábanhttp://www.life.hu/otthon/20151014-temetovaros-nekropolisz-manilaban.htmlFülöp-szigetek a világ egyik legszegényebb országa. Fővárosa, Manila pedig a világ egyik legsűrűbben lakott városa. A teljes manilai agglomeráció lakossága meghaladja a 14 milliót, a lakosság 40 százaléka pedig mélyszegénységben nyomornegyedekben, vagy pedig temetőben él. OtthonA hónap színe: az ég ragyogóan kék színehttp://www.life.hu/otthon/20151012-oktober-honap-szine-a-lakberendezesben-az-egszinkek.htmlHogy a hangulatod ne legyen olyan borús, mint az időjárás, csempészd be az ég kékjét az otthonodba, és meglátod, ez a kellemes, vidám árnyalat egyből jókedvre fog deríteni. OtthonOrigoKöltözz be egy dizájnos raktárba!http://www.life.hu/otthon/20151007-loft-lakas-az-amerikaban-kozkedvelt-ingatlantipus.htmlA loft egy főleg az Egyesült Államokhoz köthető ingatlantípus, mellyel a hollywoodi filmekben sűrűn lehet találkozni. És bár idehaza ez a típus még igen szokatlan, ha kitartóan keresgél az ember, már lehet loft, vagy loftszerű lakásokat találni a piacon. OtthonOrigoKísértetjárta a házad? Így szabadulj meg tőlehttp://www.life.hu/otthon/20151002-4-tipp-igy-add-el-a-kisertetjarta-hazad.htmlEgy olyan háznak, ahol gyilkosságok, esetleg más szörnyűségek történtek, nem túl jó a marketingje. Ha egy ingatlannak kitudódik a sötét múltja, a legtöbb vevő általában ódzkodik a beköltözéstől. Van azonban néhány trükk, amellyel egy kísértetjárta házat is vonzóvá lehet tenni - nem csak Halloween idejére. Cindi Hagley amerikai ingatlanügynök kifejezetten az ilyen elátkozott házakra specializálódott, lássuk hát, ő mit ajánl a tulajdonosoknak. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.