A brit sztárpár újabb álomotthon vásárlását tervezi a meseszép Gloucestershire-ben. Kukkants be a Beckham család soron következő villájába!

Új családi fészek után néz Victoria és David Beckham. Anglia első számú sztárpárja a South West News Service forrásai szerint a délnyugat-angliai Gloucestershire-ben nézte ki jövőbeni otthonát.

Forrás: Savills

Bár a Beckham-házaspár szóvivője cáfolta, hogy ingatlanvásárlást terveznének, lapértesülések szerint már többször fel is bukkantak a nagyjából 9 hektárnyi területen elterülő 6 hálószobás villa környékén.

Forrás: Savills

Bőven lenne helye mozogni a 4 gyerekes családnak, hiszen a 5,7 millió fontos luxusvillához teniszpálya, szabadtéri és fedett medence is dukál.

Forrás: Savills

Ha megvalósulna a vétel, ez lenne a Beckham-család harmadik otthona: immár büszke tulajdonosai egy 31,5 millió fontot, vagyis nagyjából 418 millió forintot érő nyugat-londoni lakásnak, illetve amerikai tartózkodásuk idejére egy Los Angeles-i villát is vásároltak maguknak.

Forrás: Savills
Ezekben a házakban nőttek fel a legnagyobb sztárok
Ma már luxusvillákban és tengerparti álomnyaralókban tengetik mindennapjaikat, de nem volt ez mindig így! A hírnév hajnalán a legnagyobb sztároknak is jóval szerényebb hajlékokban kellett meghúzniuk magukat. Persze a szerény jelző az ő esetükben relatív, hiszen egy-egy hajdani sztárotthon kis hazánkból nézve egyáltalán nem tűnik annyira nyomorúságosnak. A Life.hu cikkéért kattints ide!