Angie álomszép, a gyerekek óriásiak – Csodás családi fotók készültek a Jolie–Pitt famíliáról

Forrás: Vogue -
Brad Pitt Vogue család Angelina Jolie Annie Leibovitz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi hírek szerint Jolie beteg, de nem vesz róla tudomást, Pitt válni akar, és nem, egyáltalán nincsenek jóban. Rossz ilyeneket hallani Hollywood leghíresebb sztárpárjáról, de ha a hírek igazak, nagyobb a gond, mint eddig bármikor.

Talán a híreszteléseknek akartak véget vetni. Vagy el szeretnék terelni a figyelmet a problémáikról, esetleg a válásukról. Az is lehet, hogy Annie Leibovitz még jóval régebben lőtte ezeket a csodás képeket a Vogue novemberi lapszámába, de a fotók csak most kerültek nyilvánosságra.

Nem tudni, egyelőre csak az a biztos, hogy a Jolie–Pitt család álomszép fotói beterítették az internetet, Angie, Brad, Maddox, Zahara, Pax Thien, Shiloh, Vivienne Marcheline és Knox Léon édesebbek és bájosabbak együtt, mint valaha. Lesd meg te is a saját szemeddel!

/1510/Csod_2015101710957Családi dráma! Brad Pitt kórházba küldte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/drlife/20151012-brad-pitt-korhazba-kuldte-angelina-joliet.htmlNagy vihar dúl Pitték háza táján. A Star magazin arról számolt be, hogy Brad Pitt megfenyegette Angelina Jolie-t, nem is akármivel. Dr. Life--Eladó luxusotthon: Íme Angelina Jolie gyermekkori otthona!http://www.life.hu/otthon/20151007-angelina-jolie-szineszno-gyermekkori-otthona-elado-most-megnezheted-a-pazar-hazat.htmlA színésznő megválik fitalkori álmainak helyszínétől, és pazar otthonát két millió dollárért árulja. Otthon--Angelina Jolie kisfia a mai napig tartja a kapcsolatot egy magyar kislánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-angelina-jolie-es-brad-pitt-kisfia-maddox-a-mai-napig-tartja-a-kapcsolatot-egy-magyar-kislannyal.htmlMagyar kispajtása van Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének, egy budapesti kislány, akivel Maddox együtt járt iskolába a fővárosban. TV + SztárokAFPUhh! Angelina Jolie a dadával csalja Brad Pittet?http://www.life.hu/intim/20150928-angelina-jolie-lena-gould-dadaval-csalja-brad-pittet.htmlA színésznő biszexualitása már régóta köztudomású, de azt nem gondoltuk volna, hogy Brad Pitt mellett is megkíván majd egy nőt. Intim--Angelina Jolie mellbimbói kiszúrják a szemünket - pedig éppen egy miniszterelnökkel tárgyalhttp://www.life.hu/trend/20150926-angelia-jolie-mellbimboi-kiszurjak-a-szemunket-eppen-a-kambodzsai-miniszterelnokkel-targyal.htmlA kambodzsai miniszterelnökkel tárgyalt Angelina Jolie a legújabb filmjéről, amely a vörös khmerek rémuralmáról szól. A témáról azonban sikerült igen hamar elterelnie a figyelmet - persze, nem szándékosan... Trend--Szíriai kisgyermeket fogadna örökbe Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20150923-angelina-jolie-es-brad-pitt-hollywoodi-sztarpar-sziriai-kisgyermeket-fogadna-orokbe.htmlKülföldi lapinformációk szerint Jolie egy szíriai árvát szeretne örökbe fogadni három saját, és három adoptált gyermeke mellé.CsaládNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.