Rá sem ismerni Mádai Vivienre - Nagyon megváltozott a külseje

műsorvezető fodrász barna haj változás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető fodrásznál járt, és egy szelfin mutatta meg új frizuráját, ami remekül áll neki.

Mádai Vivien bombaformában van, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a szuper fotó, amit közösségi oldalára töltött fel, és amellyel új frizuráját: hosszú barna haját leplezte le. Az új hajkorona miatt sokkal hosszúkásabbnak és vékonyabbnak tűnik az arca. Mi szinte alig ismertünk rá, és a rajongók is hasonlóan vélekedtek, sőt volt, aki azt hitte, a műsorvezető nővére látható a fotón.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien
Megmutatta smink nélküli arcát a 20 éves lány - Válaszul csúnyán megaláztákhttp://www.life.hu/trend/20151021-ashley-vanpevenage-20-eves-lany-megmutatta-smink-nelkuli-arcat-es-csunyan-megalaztak.htmlBántó kommentek ezreit kapta az a bátor lány, aki az arcfestés erejét akarta bizonyítani egy előtte-utána fotóval. TrendOrigoElképesztően nézett ki Katalin hercegné élete első állami bankettjénhttp://www.life.hu/trend/20151021-katalin-hercegne-pirosban-es-erzsebet-kiralyno-tiarajaban-jelent-meg-elete-elso-allami-bankettjen.htmlCambridge hercegnéje férjét, Vilmos herceget kísérte el a kínai elnök és felesége tiszteletére adott ünnepségen. Nézd meg, milyen gyönyörű volt! Trend--Félmillió követő és egy pasi – Egyre sikeresebb és boldogabb a Down-szindrómás modell!http://www.life.hu/trend/20151021-madeline-stuart-down-szindromas-modell-egyre-hiresebb-es-pasija-is-van.htmlMadeline Stuart már eddig is elképesztő dolgokat vitt véghez, de úgy látszik, a sikerszériának még nincs is vége. Trend--Neked megvan már az idei Halloween-jelmezed? Segítünk kiválasztani!http://www.life.hu/trend/20151020-inspiracio-halloween-ra-halloween-jelmezek-lanyoknak.htmlLassan népszerűbbek lesznek itthon a Halloween, mint a farsangi bulik; október második fele egész biztosan sokaknál a jelmezkeresésről szól. Ha hivatalos vagy egy Halloween-buliba, de nem akarsz többezer forintért ruhát kölcsönözni, akkor is van megoldás. Szedd elő a régi holmijaidat, szerezz be 1-2 új sminkkelléket, vagy válogass a fast-fashion márkák kínálatából - mutatunk néhány csajos ötletet!TrendMilyen parfüm illik hozzád? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20151018-milyen-parfum-illik-hozzad-parfumkorkep.htmlGyakran irigyled azokat, akiket már a parfümjük alapján meg lehet ismerni? Alig várod, hogy rátalálj AZ illatodra, ám ez évek óta nem sikerül? Íme, egy kis segítség: most eláruljuk, milyen parfümök között kellene keresgélned. TrendThinkstockHivatalos: Nicole Kidman és Keith Urban a legstílusosabb sztárpárhttp://www.life.hu/trend/20151019-nicole-kidman-es-keith-urban-hollywood-legstilusosabb-sztarparja.htmlAz egyik amerikai divatmagazin a színésznőt és zenész férjét választotta Hollywood legstílusosabb sztárpárjának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.