Intim vallomás: Szinetár Dóra testképzavaros volt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Makranczi Zalán fogyás testképzavar hízás Szinetár Dóra pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nagyon szerencsés, hiszen, férje, Makranczi Zalán olyannak fogadja el amilyen, ő mégis nagyon odafigyel alakjára, hiszen bevallássa szerint, sosem volt elégedett magával.

Szintár Dóra férje oldalán végre elfogadta magát és bár nagyon odafigyel a súlyára, a boldogsággal időnként pluszkilók is járnak – írja a hot!.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Mivel életem párja, Zalán olyannak szeret, amilyen vagyok, egy hónap alatt gátlástalanul eleresztettem magam. Aztán a fogyásra sem görcsöltem rá. Tomán Szabina barátnőm diétáját követtem, edzésre jártam és és beindult az alakváltozásom" – magyarázta Dóra, aki bevallotta fiatalabb korában sokat küzdött azzal, hogy elfogadja magát.

„A Balettintézetbe jártam, együtt öltöztünk a balerinákkal, és nyilván azt éreztem, hogy nekem is úgy kellene kinéznem, ahogyan ők, ami az én alakommal szinte lehetetlen lett volna. Alapjába véve mindig is testképzavaros voltam" - mesélte a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.