Bikini kategóriában lett ezüstérmes a megvert magyar szépségkirálynő, Polgár Ildikó

támadás Polgár Ildikó fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Polgár Ildikó fitneszmodellt szerdán megverték és kirabolták Budapesten. A lány úgy döntött, az eset ellenére mégis elindul a bolognai fitneszversenyen, ahonnan végül egy ezüst- és egy bronzéremmel tért haza.

"A Natural Európa-bajnokságon második lettem a bikini kategóriában. Szomorú, hogy eddig kétszer azért lettem ezüstérmes, mert nem voltam elég izmos, most viszont túlteljesítettem" - írta a Facebookon a 2008-as Miss Hungary győztese, aki korábban két testépítő szervezetnél (WBPF, INBA) is Eb-ezüstérmet nyert.

Forrás: Polgár Ildikó / Facebook

"Az arcomon szenvedtem sérülést, fáj a karom, és ma is remegve ébredtem. De már annyi energiát és pénzt belefektettem az Eb-indulásomra, hogy nincs semmi, ami megállíthatna" - nyilatkozta a verseny előtt két nappal az Origónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.