Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Polgár Ildikó fitneszmodellt szerdán megverték és kirabolták Budapesten. A lány úgy döntött, az eset ellenére mégis elindul a bolognai fitneszversenyen, ahonnan végül egy ezüst- és egy bronzéremmel tért haza.

"A Natural Európa-bajnokságon második lettem a bikini kategóriában. Szomorú, hogy eddig kétszer azért lettem ezüstérmes, mert nem voltam elég izmos, most viszont túlteljesítettem" - írta a Facebookon a 2008-as Miss Hungary győztese, aki korábban két testépítő szervezetnél (WBPF, INBA) is Eb-ezüstérmet nyert.

Forrás: Polgár Ildikó / Facebook

Az életem teljes és tökéletes. Boldog vagyok!"- fűzte hozzá Polgár Ildikó, aki ezek szerint sikeresen túltette magát azon a szerdai eseten, amikor fényes nappal megverték, majd kicsavarták a kezéből a mobiltelefonját Budapesten.

"Az arcomon szenvedtem sérülést, fáj a karom, és ma is remegve ébredtem. De már annyi energiát és pénzt belefektettem az Eb-indulásomra, hogy nincs semmi, ami megállíthatna" - nyilatkozta a verseny előtt két nappal az Origónak.