Múlt héten bombaként robbant a hír, hogy a 21 éves énekesnő, Csobot Adél, a Life.hu sztárszerzője és párja, Istenes Bence gyermeket várnak. A hír hallatán sokan meglepődtek, sőt rosszallásukat is kifejezték, azzal az indokkal, miszerint Adél és Bence túl fiatalon vágott bele a babaprojektbe. De valóban túl fiatalok? Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik Adélhoz hasonlóan húszas éveik elején, vagy akár még korábban estek teherbe. 

Ahogy válogatásunkból is látni fogod, bizony egy tinianyukának is megvan minden esélye arra, hogy sikeres és boldog felnőtt legyen, és hogy gyermekét szeretetben nevelje fel. De természetesen ennek ellenkezőjére is könnyen lehet példát találni...

Sofia Vergara

A Modern család utánozhatatlan Gloriája bizony jóval megelőzte Csobot Adélt - már ami a gyermekvállalást illeti. Sofia 18 évesen ment férjhez fiatalkori nagy szerelméhez, Joe Gonzalezhez, akit 19 évesen, 1992-ben meg is ajándékozott egy gyermekkel, aki a Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara névre hallgat. A kolumbiai szépség első házassága nem volt túl tartós, egy évvel később el is váltak.

A színésznő egy percig sem bánta, hogy ilyen korán anyává vált, fiával igazi baráti viszonyt ápolnak,

nem egyszer az is megesett, hogy a zavarba ejtően fiatalos anyukát Manolo barátnőjének nézték.

Sofia Vergara és fia, Manolo Gonzalez-Ripoll VergaraForrás: AFP/Jason Merritt

Anna Nicole Smith

A tragikus életű nyuszilány már több mint 8 éve nincs köztünk - 2007-ben bekövetkezett halála a mai napig megosztja a közvéleményt. Bár a hivatalos jelentés szerint véletlen gyógyszer-túladagolás végzett vele, sokan gyanakszanak öngyilkosságra. Az eredetileg Vickie Lynn Hogan néven született Smith 17 éves volt, mikor hozzáment egy Billy Wayne Smith nevő szakácshoz 1985-ben, egy évre rá pedig meg is született fiuk, Daniel. Első férjétől néhány év múlva, 1993-ban el is vált, és sajnálatos módon közös fiuk, Daniel Wayne Smith sincs már az élők sorában. Daniel 2006-ban, 20 évesen öngyilkos lett.

Daniel Wayne Smith és édesanyja, Ann Nicole SmithForrás: Northfoto

Jamie Lynn Spears

Britney Spears húga éppen a sztárrá válás első lépcsőfokainál tartott, mikor 2007-ben, alig 16 évesen teherbe esett. A fiatal lány megtartotta a babát, akinek az apjával, Casey Aldridge-dzsel nem maradt együtt túl sokáig. Kislánya, Maddie Briann Aldridge mára már 7 éves, az anyuka világsztárrá válása pedig azóta is várat magára.

Maddie Briann Aldridge és édesanyja, Jamie Lynn SpearsForrás: Instagram/Jamie Lynn Spears

Solange Knowles

Ismét egy kishúg. Beyoncé szintén énekesnő testvére 2004 februárjában, tizenhét évesen feleségül ment a tizenkilenc éves Daniel Smithhez. 2004. október 18-án pedig meg is született közös fiuk, Daniel Julez J. Smith, Jr. Knowles egy interjúban elmondta, hogy részben sajnálja, hogy ilyen korán gyermeket szült, ugyanakkor hozzátette, hogy

a fia a legnagyobb, váratlan áldás volt az életében. 

2007 októberében Solange az Essence magazinnak adott interjúban megerősítette a híresztelést, mely szerint Smith és ő elváltak.

Daniel Julez J. Smith édesanyjával, Solange Knowles-zalForrás: Instagram/Solange Knowles

...és akkor jöjjön a Life.hu sztárszerzője!

Csobot Adél

2012 decemberében számolhattunk be először arról, hogy Bence és az X-Faktor harmadik szériájának dívája egy párt alkotnak. Csobot Adél persze örömmel kürtölte világgá, hogy együtt jár az RTL Klub szívtiprójával. Az elmúlt években, ahogy azt a Life.hu is megírta, a pár már számtalanszor szakított, majd kibékült, majd újra szakított. Mi csak kapkodtuk a fejünket a love storyt figyelve. Most mégis úgy tűnik, a két fiatal szerelmes kissé lenyugodott, és kész megállapodni egymás mellett, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Adél immár közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Az örömhírt a műsorvezető közösségi oldalán, egy élő videoközvetítésben osztotta meg rajongóival: "Életünk egyik legfontosabb bejelentésére készülünk. Mindketten nagyon izgulunk, de úgy éreztük, az örömhírt veletek kell először megosztanunk. Még titkolni akartuk, de a jelek szerint nem így akarta a sors. Remélem, hogy velünk együtt fogtok örülni a hírnek: Bencével kisbabát várunk."

Hamarosan bővül a családForrás: Instagram/Csobot Adél