A világhírű fuvolaművész egy bántalmazó házasságot hagyott ott, amikor elvált Somogyi Istvántól. Lányai, Anna és Lili arról meséltek a Fókusz riporterének, hogyan élték meg ezt a nehéz időszakot.

Anna 7 éves, Lili pedig 7 hónapos volt, amikor édesanyja, Horgas Eszter véget vetett pokoli házasságának Somogyi Istvánnal.

Forrás: Horgas Eszter

Anna, aki most rendező egy független színtársulatnál, mostanra felnőtt fejjel tekint vissza a történtekre. Ugyan megmaradt a kapcsolata édesapjával, de, mint mondja, hullámzó a viszonyuk. Lili, aki nővéréhez hasonlóan igazi művészlélek, és operaénekesnek készül, még 1 éves sem volt, amikor elváltak a szülei, így neki nem sok emléke maradt édesapjáról. Mikor kicsi voltam, jött apukám látogatni a nővéremet, és én nagyon sokáig Panka bácsinak szólítottam, mert Pankának becézte a nővéremet. Nem tudtam, fogalmam sem volt róla. Igazából a mai napig nem nagyon tudom, hogy mi az apa fogalma" – mondta el a Fókusz műsorában Lili, aki mára elfogadta a helyzetét, és hogy valószínűleg soha nem lesz igazi apa-lánya kapcsolata édesapjával. A teljes videót alább nézheted meg: