Micsoda átalakulás! Demcsák Zsuzsa rövid, vörös hajra váltott

paróka Demcsák Zsuzsa műsorvezető vörös Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a Mokka reggeli adásában próbálhatta fel Kárász Róberttel a Sztárban sztár versenyzőinek parókáit. A beszélgetés kissé lassan zajlott, hiszen mindenki nagyokat nevetett az elkészült hajkölteményeken. 

Zsuzsa egy vörös parókát választott magának, a felpróbálása után azonban megjegyezte, hogy nagyon kényelmetlen, és soha többé nem lesz frufruja, sőt, nem is érti, hogy a lányok hogyan tudják ezt a hajviseletet elviselni.

Básti Juli: "Kicsúszott a lábam alól a talaj"http://www.life.hu/sztarok/20151106-basti-juli-arrol-vallott-amikor-meghalt-az-edesanyja.htmlMegrendítő őszinteséggel vallott élete egyik legnehezebb időszakáról az ismert színésznő, Básti Juli. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoMészáros Árpád Zsolt nem akart nagycsaládos lennihttp://www.life.hu/sztarok/20151105-meszaros-arpad-zsolt-nem-akart-nagycsalados-lenni-megis-negy-gyereke-van.htmlMegmutatta tündéri gyermekeit Mészáros Árpád Zsolt, az Operettszínház művésze. A négygyerekes apuka a két középső lurkót vitte moziba, egy olyan klasszikus mesefilmre, amelynek színpadi változatában egykor ő is játszott. TV + SztárokOrigo10,5 mm-es golyókkal lövöldöztek a Got Talent színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-szinpadan-tiz-millimeteres-golyokkal-lovoldozott-egy-ferfi.htmlÚjabb megdöbbentő produkcióval rukkolt elő egy férfi, akitől egyáltalán nem ijedt meg a zsűri. TV + Sztárok--Ada a cikis sztorijait meséli gyermekeinekhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-pinter-adrienn-ada-a-cikis-sztorijait-meseli-gyermekeinek-mondta-a-kisherceg-premierjen.htmlSzeretett mesénk, a Kisherceg, immáron a mozikban is megtekinthető, egy új animációs feldolgozásban. A Life.hu nagyszájú riportere a premiervetítésen találkozott Adával, aki elmesélte, hogy viszonyulnak fiai a mesékhez.TV + Sztárok--Király Viktor: "Imádom Gwen Stefanit és nem vagyok hajlandó izgulni"http://www.life.hu/sztarok/20151105-kiraly-viktor-imad-gwen-stefanival-dolgozni-a-the-voice-musoraban.htmlJavában készül a jövő heti megméretésre Király Viktor, ugyanis először szerepel majd az amerikai Voice élő adásában. Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, testvére, Linda lesz majd ott vele a nagy pillanatban.TV + Sztárok--Vajna Timi: "Andy képes megvédeni a saját élete árán is"http://www.life.hu/sztarok/20151104-vajna-timi-szamara-andy-vajna-az-igazi-james-bond.htmlVajna Timi számára Andy Vajna az igazi 007-es - legalábbis ezt nyilatkozta a Life.hu nagyszájú riporterének, aki a legújabb James Bond-film premierjén kapta őt mikrofonvégre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.