Végre! Megmutatta kisfiát Nádai Anikó - Ezúttal teljes valójában

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
fotó kisbaba család Nádai Anikó cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozatszár első gyermeke még augusztusban látta meg a napvilágot, de fotót azóta nem kaphattunk róla. Anikó most a közösségi oldalán mutatta meg Patrikot. 

A kisfiú egészséges, és egyszerűen zabálnivaló. Több kommentelő is megjegyezte, hogy már most nagyon hasonlít a Való Világ egykori játékosára. A büszke anyuka ennyit fűzött a kép mellé: "Tudom, sokat kellett várni...Íme, a kis csoda, aki szebbé varázsolja a napjainkat!"

Be kell vallanom, hogy féltem... Ezért sem mutattam meg sokáig a fiam!Az évek alatt rengeteg rosszindulatú emberrel tal...

Szerző: Nádai Anikó, 2015. november 6.

Anikó azt is elárulta: eddig azért nem mutatta meg kisfiát, mert félt. "Az évek alatt rengeteg rosszindulatú emberrel találkoztam. A negatív, sok esetben sértő kommenteket megtanultam helyén kezelni. De a családom mindig is a gyenge pontom volt. Szerencsére alaptalan volt ez a félelem... Köszönöm a sok kedves gratulációt" - írta közösségi oldalán a fiatal anyuka.

Egy 6 éves kisfiú matekdolgozatán nevet most az egész internethttp://www.life.hu/csalad/20151106-egy-6-eves-amerikai-kisfiu-matekdolgozatan-nevet-az-egesz-internet.htmlFrappáns megoldást adott egy amerikai kisiskolás egy felmérőjében, amelyen először csak a szülei, később pedig - hála az anyukájának - az egész világháló jót derült. CsaládOrigoLebuktak! Szépen gömbölyödik Amal Clooney terhespocakjahttp://www.life.hu/csalad/20151106-george-clooney-szinesz-es-felesege-amail-clooney-gyereket-varnak.htmlGeorge Clooney-t és sztárügyvédnő feleségét egy Los Angeles-i filmpremieren kapták lencsevégre, ahol Amal Clooney már nem tudta elrejteni egyre nagyobb hasát.Család--Bangó Margit unokája elköltözik a művésznőtől http://www.life.hu/csalad/20151105-bango-margit-unokaja-uj-hazba-koltozik-lehet-magukkal-viszik-a-muvesznot-is.htmlTina évekkel ezelőtt a nagymamájához "menekült", amikor elvált. Új párjával, Emilióval és kislányával már régóta együtt élnek az énekesnővel, de most mégis a költözés mellett döntöttek. CsaládOrigoNincs ma édesebb Mark Zuckerberg és terhes felesége fotójánálhttp://www.life.hu/csalad/20151104-mark-zuckerberget-es-terhes-feleseget-annie-leibovitz-fotozta.htmlA Facebook alapítója egy igazán gyönyörű fotón mutatta meg idilli családját: feleségét és a pocakjában lapuló kislányukat. A lenyűgöző képet a világhírű Annie Leibovitz készítette róluk. CsaládOrigoMádai Vivien: "Zénó érkezésével még inkább összekovácsolódtunk”http://www.life.hu/csalad/20151105-madai-vivien-gyermeke-szuletese-ota-is-harmonikus-kapcsolatban-van-parjaval.htmlRagyog a boldogságtól Mádai Vivien, akinek élete immár egyéves kisfiával, Zénóval lett teljes. CsaládOrigoÓriásira nőtt Tatár Csilla pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20151104-oriasira-nott-tatar-csilla-pocakja.htmlTatár Csilla nagyon édes fotót osztott meg Facebookon. A csinos műsorvezető hamarosan életet ad első gyerekének. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.