Igazi csillagként ragyogtak Hollywood egén, nevük egybeforrt az amerikai filmgyártás aranykorával, filmjeik időtállók, és tehetségük elvitathatatlan. Ők voltak az igazi színészlegendák. Magánéletük azonban már kevésbé volt tökéletes: az egyik legnagyobb tragédia, egy gyermek öngyilkossága árnyékolta be boldogságukat.

Paul Newman fia, Scott Newman

Scott Newman 1950-ben született Paul Newman és Jackie Witte egyetlen fiaként. Scott kiköpött mása volt sármos édesapjának, de nemcsak kinézetben hasonlított rá, apja nyomdokaiba lépve ő is a színészi pályát választotta. Mivel önerőből eleinte csak kaszkadőrként tudott érvényesülni, apja közbenjárt érdekében, ennek köszönhetően pedig szerepet kapott A nagy Waldo Pepper című filmben, Robert Redford oldalán. Scott nehezen viselte, hogy apja segítsége kellett a bizonyításhoz, és hogy a saját lábán nem volt képes boldogulni. Az italban próbált vigaszt találni, majd egy motorbaleset után a fájdalomcsillapítókra is rászokott.  

Forrás: ranker.com

1978-ban, 28 évesen a függőségei okozták a vesztét: november 19-én este halálos adag váliummal és alkohollal túladagolta magát.

Gregory Peck fia, Jonathan Peck

Első feleségétől, a finn születésű Greta Kukkonentől 12 év házasság alatt három gyermeke született. Legidősebb fiukról, Jonathanról nincs sok információnk, annyit lehet tudni, hogy újságíró volt, és hogy a halála előtt nehéz időszakon ment keresztül. Az egészségi állapota sem volt túl rózsás, és szerelme is elhagyta.

Gregory PeckForrás: AFP

Gregory Peck éppen az Ómen c. filmet forgatta, mikor 1975-ben megtörtént a tragédia: Jonathan 31 évesen főbe lőtte magát.

A színész ezután két évig nem volt képes újra dolgozni.

Marlon Brando lánya, Cheyenne Brando

Marlon Brando lányának nagyon tragikus élete volt. Édesanyja, a tahiti származású Tarita Teriipaia a színészlegenda harmadik felesége volt, házasságuknak 1972-ben lett válás a vége. Cheyenne 1970-ben született, születése után a szülei hamar különváltak, Brando Los Angelesben, míg Tarita Tahitin élt lányával. Bár a kislány szinte nem is találkozott apjával, mégis gyerekként Cheyenne állítólag imádta őt, és sokat hencegett vele barátainak. Kamaszkorában aztán élete kisiklott: gyógyszer- és drogfüggővé vált. Húszévesen beleszeretett egy Dag Drollet nevű fiúba, aki kis idő múlva el is jegyezte, és akitől teherbe is esett. A borzalmak sorozata csak ezután következett.

Forrás: ranker.com

Cheyenne és Dag beköltözött Marlon Brando lakásába Los Angelesbe, ahol is féltestvére, Christian lelőtte a vőlegényt. 

Christian azzal védekezett, hogy a férfi fizikailag bántalmazta Cheyenne-t, a lány viszont ezt élete végéig tagadta. Cayenne elméje szerelme halála után megbomlott, skizofréniát diagnosztizáltak nála, 1995-ben pedig felakasztotta magát. Édesanyja néhány éve egy botránykönyvben írta meg Cheyenne történetét.

A könyv szerint Cheyenne élete azért siklott ki, mert Marlon Brando tinédzser korában molesztálta őt.