Hülyére cikizik Kiss Daniella angoltudását - elkészült a Miss World bemutatkozó kisfilm

Forrás: Zsigmond László Márton/Life.hu
Forrás: Zsigmond László Márton/Life.hu -
Miss World kisfilm Sarka Kata angol Kiss Daniella bemutatkozás nyelvtanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült Kiss Daniella bemutatkozó kisfilmje a nemzetközi szépségversenyre. A filmet Sarka Kata osztotta meg közösségi oldalán, ami valóságos kommentcunamit generált.

„Valaki írhatott volna egy kicsit választékosabb angol szöveget neki. A kiejtésbe nem szabad belekötni, nem mindenkinek van kimagasló nyelvérzéke, de sajnos a szöveg elég gyér és gépies.” „Általános iskolás, alapszintű, egyszerű mondatok” – írja más.

Daniella csak így reagált a hozzászólásokra:

"Tisztában vagyok vele, hogy az angol szöveg kifogásolható, de összességében elégedett vagyok a kisfilmmel. Budapest gyönyörű város, amit érdemes megmutatni a világnak – mondja a királynő, aki a versenyig igyekszik javítani angol kiejtésén. – Két hónapja mindennap járok különórákra – teszi hozzá a lány, akinek azért még van jó néhány hete a december 20-ai világversenyig, amit Kínában rendez­-nek meg."

Forrás: Zsigmond László Márton/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.